Günaydın yibiar tayfa .
2 gün önce ehliyetimi almak için trafiğe giderken ekipler tarafından durdurulup ehliyetsizlikten ceza yedim bugün sahile tavuk dürüm yemeye giderken benle aynı andan lambadan kalkan 3 motorluyu ( 2 si kasklı biri kasksız aynasız apaçi ) durdurdu bana geç geç yaptı üstelik dün ehliyetimi cebime koymuştum,çok koydu bana dostlar çok :salut:
Hiç sorma durmuş , durmayı düşündüm ama trafik akıyor arkada bende devam ettim eminim bundan sonra çevirmeye denk gelmem şeytan pisliği seviyor arkadaşlar bunu anladımsen de dursaydin keşkeabi bi ehliyet gösterıp geceyım deseydin
hayırlı olsun artık sana kimse ehliyet sormaz korkma su dakikadan sonra
![]()
sen nediyon be ben ehliyeti aldım iki sene hiç bir polis durdurmadı bende kıllık olsun diye üzerlerine sürüyodum yine geç geç diyorlardı fıtık ettiler beni istanbul-altınoluk-iastanbul yaptım ilac için bir kere durdurmadılar yaaaHiç sorma durmuş , durmayı düşündüm ama trafik akıyor arkada bende devam ettim eminim bundan sonra çevirmeye denk gelmem şeytan pisliği seviyor arkadaşlar bunu anladıml:
benim scooterde maviler var 3sağ 3sol çakıyo PIC programlamayla uğraşmak istemiyorum yoksa entegreyi söküp kopyalayacağım YBR ye de yapacağım ama üşeniyorum işte ama zamanında çok faydasını gördümki scooterle YBRye yapsam tam olur trafik sıkışınca bir açıyordum herkez yol veriyordupolislerın power ledli kırmızı mavi patpatları var onların beyazını alıcam hem gündüz farı yapayım diyorum hemde emniyet şeridinden ya da aralardan giderken çakarlı olarak yakarım hem dikkat çeker diyorum image5.sahibinden.com/photos/89/96/82/13899682_uz3.jpg
sen nediyon be ben ehliyeti aldım iki sene hiç bir polis durdurmadı bende kıllık olsun diye üzerlerine sürüyodum yine geç geç diyorlardı fıtık ettiler beni istanbul-altınoluk-iastanbul yaptım ilac için bir kere durdurmadılar yaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
benim scooterde maviler var 3sağ 3sol çakıyo PIC programlamayla uğraşmak istemiyorum yoksa entegreyi söküp kopyalayacağım YBR ye de yapacağım ama üşeniyorum işte ama zamanında çok faydasını gördümki scooterle YBRye yapsam tam olur trafik sıkışınca bir açıyordum herkez yol veriyordu
sen nediyon be ben ehliyeti aldım iki sene hiç bir polis durdurmadı bende kıllık olsun diye üzerlerine sürüyodum yine geç geç diyorlardı fıtık ettiler beni istanbul-altınoluk-iastanbul yaptım ilac için bir kere durdurmadılar yaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
benim scooterde maviler var 3sağ 3sol çakıyo PIC programlamayla uğraşmak istemiyorum yoksa entegreyi söküp kopyalayacağım YBR ye de yapacağım ama üşeniyorum işte ama zamanında çok faydasını gördümki scooterle YBRye yapsam tam olur trafik sıkışınca bir açıyordum herkez yol veriyordu
demekki aramasını bilmiyorsun demişsin ama ıspartada ki ne telefon açtım orası sadece motor satıyormuş.SERVİS değil.Antalyada bile yok manavgatta var en yakın burdura.Ne yapacağım arkadaşlar?servisin kayıt tuttuğunu zannetmiyorum motor alana verdikleri bir kitapcık var onu kaşeleyip imzalıyorlar ve eğer ikna edemezsen normal servis ücreti alırlar ben artık sevise götürmeyeceğim çünkü yaptığı birşey yok sadece yağ değiştiriyo ve 55 tl para alıyor bir yağı da değiştiremezsek ölelim ya kullanma kitapcığını internetten indir onu uygula zaten pek bakım isteyen bir motor değil koy yağı yürü git
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
demekki aramasını bilmiyorsun http://www.servisnoktalari.net/motosiklet/burdur/yamaha-servisi.html
demekki aramasını bilmiyorsun demişsin ama ıspartada ki ne telefon açtım orası sadece motor satıyormuş.SERVİS değil.Antalyada bile yok manavgatta var en yakın burdura.Ne yapacağım arkadaşlar?
iyi akşamlar arkadaşlar. içimdeki motosiklet tutkusunu daha fazla durduramayarak, olumlu yorumlarınızın da etkisiyle 2012 ybr 125 aldım.Sizlere teşekkür ederim.çok güzel motor.
bu benim ilk motor tecrübem olduğundan aldığımın 3. günü kaza yaptım tam kaza da değilde motorla yokuş aşağı giderken asfalta dökülen kumda kayarak düştüm.
birden soğudum motordan,işin ciddiyetini daha iyi anladım.zaten motorla birlikte tüm güvenlik ekipmanını almıştım ve üzerimde olduğundan bir kaç çürükle atlattım.
motor daha 100 km deydi içim cızzz etti. iki gün motora binmedim fakat bugün motorla bir kaç saat gezdim biraz pratik yaptım,güvenli sürüş tekniklerini, araştırıp uygulamaya çalışıyorum.
motorumda pek hasar olmadı koruma demiri biraz yamulmuş,sol arka selenin altındaki grenajda ufak çizik var,bir de rüzgarlık kırıldı.
koruma demirinin faydasını gördükten sonra şimdi kafa ve bagaj için de koruma demiri almayı düşünüyorum.
başımdan geçen bu olayı sizinle paylaşmak istedim.
bu tablodan anlıyoruz kı yola cunùp çıkarsak sorun olmaz çünkü yağmur suyuyla abdest alma şansımız var kanka
carlos dostum bende üzerine sürüyorum ama durduran yok ara gazı veriyorum gene tık yok ama ehliyet olmasa peşine düşürler alnında yazıyor sanki ehliyet olmadığı:queen:Günaydın yibiar tayfa .
2 gün önce ehliyetimi almak için trafiğe giderken ekipler tarafından durdurulup ehliyetsizlikten ceza yedim bugün sahile tavuk dürüm yemeye giderken benle aynı andan lambadan kalkan 3 motorluyu ( 2 si kasklı biri kasksız aynasız apaçi ) durdurdu bana geç geç yaptı üstelik dün ehliyetimi cebime koymuştum,çok koydu bana dostlar çok :salut:
geçmiş olsun olur öyle ufak tefek kaymalar ama ön fara koruma demiri takma çok çirkin duruyor..onun yerine gidonun dibine topuz al hem fren ve debriyaj kollarını korursun hem de gidonun daha uzun olacağı için düşmelerde kafa grenajınin ve aynaların kırılmasını engellersin..arka çanta demirinı de mutlaka al 50,60 lira birşey hem alt ayaklığı acarken üzerindekınden rahat destek alınmıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum kusura bakma

ne güzel abi tam takır giyinmiş zatn uzun yollara gidecem diye motora yapmadığı kalmadı
sağol abi sseninde muhabbetin bol olsun