osmaniyede mi? belki gezmeye gelmiştir oraya olabilir yanibu motoru sanki burda gördüm
osmaniyede mi? belki gezmeye gelmiştir oraya olabilir yanibu motoru sanki burda gördüm
bu fiyata bu kmde zaten bi tuhaf geldi onun için size sordum vazgeçtim o zaman adana mersin osmaniye kilis hatay bu civarda bildiğiniz temiz esd olursa bi mesaj atarsanız sevinirim malum temiz motor bulmak zor güvenilmiyor herkesebence o resim temsili bu siteden bi arkadaşın motoru ve o motor istanbuldaydı sen adama resmi nerde çektiğini görmek istediğini söyle sana bu resimin çekildiği yeri gösteremeyecek bana inan
fotoğraftaki resim forumdan @victorist adlı üyeye ait ki kendisi istanbulda yaşıyor anlayacağın resimdeki motor satan adamın değil rastgele ybr esd yazmış gogıldan kopyala yapıştır.
Ben iskenderundayım haftaya adana mersin yapmayı düşünüyoruz istersen osmaniyeyede uğrarız yada iskenderundan motor beğenirsen gidip bakarız baktırırz ybr sayesinde yaklaşık 4-5 ustayla muhabbettim oldu manuelini okudum baya bi araştırdım ve çevremdede bir sürü ybr kullanıcısı var mukayese ettim özellikle mekanik aksam konusunda epey bilgi sahibi oldum 2.elde.
ilgin için teşekkürler iskenderunda oturuyorum buralarda bulabilirsem sende müsait olursan gidip bakabiliriz tanıdığın ustaya gösterebiliriz tekrar teşekkürler :rendeer:
maximil debriyajı bi ayarla ve de zincir çok gergin olunca da tik tik vuruyor özellikle sol pege..eğer düzelmezse sat al bi cbf..
osmaniyede mi? belki gezmeye gelmiştir oraya olabilir yani
tamam o motordan vazgeçtim dediğiniz gibi servis bakımlı bakayım o zaman inşallah temiz bakımlı kazasız birşey bulursam alacamhayır bu sitede birinin motoruydu onu diyorum
merhaba3 ağustosta aldığım ybr 125 im 10.000 km ye geldi bakımlarını full servislerde yaptım hiç bi sorunum olmadı İstanbul'dan Ankara bursa gibi uzun yollara çıkmıstım bu yeni motorla daha uzun yola çıkamadan kıs geldi ama ben bu yaz için bir Karadeniz turu düşünüyorum kuzenim de arkamda gelecek ikimiz toplam 120 kg ediyoruz zaten
bide motora gecen hafta sonu 46 lt arka çanta ve 21 lt yan çantaları demirleriyle birlikte taktırdım
yazın uzun yol olarak İstanbul dan çıkıp düzceden eregliden sahile bağlanıp sahilden gurcistan a kadar gidiceğiz çadır kurarak ve Giresun'a kadar dönüp direk aşşağı nevşehir mersin sahilden Anamur Fethiye yapmayı düşünüyoruz bayağı uzun bir yol olacak bizim için sizce ybr bana bu uzun yolculukta bi sıkıntı cıkartırmı? birde siz tecrübelilerden fikir almak istedim
![]()
elcik ısıtmaları tavsiye ediyor musunuz? 29 martta istanbul'a geliyorum. o zaman lastikle beraber alabilirim.
etmiyorsanız egzoza girişip bir devirdaim sistemiyle elleri totoyu ve dizleri egzoz ısısıyla ısıtmayı düşünüyorum.
merhaba3 ağustosta aldığım ybr 125 im 10.000 km ye geldi bakımlarını full servislerde yaptım hiç bi sorunum olmadı İstanbul'dan Ankara bursa gibi uzun yollara çıkmıstım bu yeni motorla daha uzun yola çıkamadan kıs geldi ama ben bu yaz için bir Karadeniz turu düşünüyorum kuzenim de arkamda gelecek ikimiz toplam 120 kg ediyoruz zaten
bide motora gecen hafta sonu 46 lt arka çanta ve 21 lt yan çantaları demirleriyle birlikte taktırdım
yazın uzun yol olarak İstanbul dan çıkıp düzceden eregliden sahile bağlanıp sahilden gurcistan a kadar gidiceğiz çadır kurarak ve Giresun'a kadar dönüp direk aşşağı nevşehir mersin sahilden Anamur Fethiye yapmayı düşünüyoruz bayağı uzun bir yol olacak bizim için sizce ybr bana bu uzun yolculukta bi sıkıntı cıkartırmı? birde siz tecrübelilerden fikir almak istedim
![]()
biraz geriye gitseydin görebilirdin http://www.motosiklet.net/forum/mot...ullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1446.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------
fatih selam burada hava kapalı kaldık yine evde ya yokmu kimse ????
slm arkadaslar nasılsınız. Suan kü tahya dayım
slm arkadaslar nasılsınız. Suan kü tahya dayım
@dürümdöner: abi uçakla gidip geleceğim.