sen türkçe anlamıyor canim? Önce duş alıyor sen sonra besmele diyor..alıyor 4 alyanları söküyor..ondan sonra yalama ettiğin cıvatanin orada hemen 2 tane 10luk cıvata var onları da söküyor..kafa grenajını demir yatağı ile beraber alıyor..sen bunları söyledim ben sana ama okumuyor heralde yazdıklarımı benim canim?aleyküm selam durmuş, naber nasılsın.. şenol abi motora elveda edecek haberi yok :queen:
Bende vida işi ile uğraşacağım
bakalım şenol abi altta ki vidaları sökünce kafa çıkar dedi.. oradan deneyelim bakalım
bizim kafa ; alttaki 2 vidan çıkıyor değil mi abi? bu aklıma gelmemişti şimdi işim daha kolay olur![]()
abi bunu yapacağın zaman bana mutlaka haber ver..tamam be canim be bre kizma senin dedigin olsun be bre bu arada ben size motoru sökeceğim demedimki dış aksamını sökeceğim iskeleti çıkacak bakacağım başka paslanan yer varmı silicem temizlicam toplucam boyanacak yerleri varsa boyayacağım yoksada boyarım anasını satayım :queen: ben scooteri de aldığımda öyle yapmıştım şaseyi komple çıkardım dışarı ne varsa söktüm cılız bişi çıktı içinden inanamadım sonrada komple şaseyi boyadım siyah spreyle bak sene 2012 daha biyerinde pas yok 2007 ağustos alımlı motor

olur tabii niye olmasın yardım edersin bana bazı şeyler tek olmuyo mesela sol artçı ayağını sökmek için saplamayı çıkarmak gerekiyo çıkardım arka tekerlek boşa düştü eyvah dedim b.k u yedik allahtan daha önceden tecrübem var tekkişi olmuyo yani zor motor sehpada iken arkaya doğru yaslanıyorsun beşik öne geliyo ve saplamayı itincede yerine oturuyo zorda olsa bide ne geldi aklıma bundan sonra motoru nerenkse herkez o renkte yazsın mesela böyle bideneyimde madara olmayayımabi bunu yapacağın zaman bana mutlaka haber ver..
abi sabahtan aksama kadar forumdayım konuşmak isteyince sen yazolur tabii niye olmasın yardım edersin bana bazı şeyler tek olmuyo mesela sol artçı ayağını sökmek için saplamayı çıkarmak gerekiyo çıkardım arka tekerlek boşa düştü eyvah dedim b.k u yedik allahtan daha önceden tecrübem var tekkişi olmuyo yani zor motor sehpada iken arkaya doğru yaslanıyorsun beşik öne geliyo ve saplamayı itincede yerine oturuyo zorda olsa bide ne geldi aklıma bundan sonra motoru nerenkse herkez o renkte yazsın mesela böyle bideneyimde madara olmayayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
bak olmadı ya bu yazıyazdığımız yerin üstündeki ayarlar ne işe yarıyokideneme deneme
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------
Deneme Deneme
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
Hehe buldum bundan sonra böyle yazacağım motorun renginde :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
arkadaşım bi geliyorum herkez suspus oluyo ben geldim diyemi susuyorsunuz yoksa başka bişeymi var tamam giderim bende ya yeterki siz konuşun
kanka geçmiş olsun ne zaman iş başı
as. koray hoşgeldin gözün aydıns.a beyler...
kursta bugün bitti en sonunda ..![]()
ne kronik bir sorunu var ne kısa motor ömrü..koç gibi daha ne olsun? belki bi kaç beygir daha olsa güzel olurdu ama o zaman da ybr 250yi kim satın alacak?eyvallah hocam çok saol ybr'ye yabancılık çekeceğimi pek sanmıyorum ama kısmetse görecez artık sağlamlık dedimi ybr yi tek geçerim her türlü kefil olurum:thumleft:
bence güzel seçim yapmış hemde kırmızı....