fatih bu yıl yıllık izinde antalyaya akarsam sende kullanırsın nitro lu motorumu:queen:sedat abi fatih abinin motorunda turbo intercool ne arasan var o yüzden 155 yapıyor![]()
fatih bu yıl yıllık izinde antalyaya akarsam sende kullanırsın nitro lu motorumu:queen:sedat abi fatih abinin motorunda turbo intercool ne arasan var o yüzden 155 yapıyor![]()
fatih bu yıl yıllık izinde antalyaya akarsam sende kullanırsın nitro lu motorumu:queen:
fatih arkadaş 2. noyu aldı dün taktırdı bizde yorumlarını bekliyoruz michelin hepimizin almayı düşündüğü lastik ama maddiyat şimdilik engel oluyor beklemedeyizslm abiler ybr için ön arka tk lastik değiştirecem su üç lastik arasında kullandıklarınız varsa düşüncelerinizi bekliyorum.
1.michelin pilot sporty 190-200 tl
2.pırelli dura traction 150-160 tl
3.pirelli mt65 140-150 tl
michelin in yumuşak ve konforlu oldugunu duymustum pırellı mt65 e gore fakat pırellı dura traction yeni çıkmış (daha doğrusu tüekiyede satışa yeni konulmuştur) brezilyada üretiliyomuş
bildiğim kadarıyla desende hoş fakat hamurunun yumuşaklığı,freni ,viraj kabiiliyeti kullanan varsa ondan öğrenmek gerekir ...
epinize şimdiden teşekkürler
slm abiler ybr için ön arka tk lastik değiştirecem su üç lastik arasında kullandıklarınız varsa düşüncelerinizi bekliyorum.
1.michelin pilot sporty 190-200 tl
2.pırelli dura traction 150-160 tl
3.pirelli mt65 140-150 tl
michelin in yumuşak ve konforlu oldugunu duymustum pırellı mt65 e gore fakat pırellı dura traction yeni çıkmış (daha doğrusu tüekiyede satışa yeni konulmuştur) brezilyada üretiliyomuş
bildiğim kadarıyla desende hoş fakat hamurunun yumuşaklığı,freni ,viraj kabiiliyeti kullanan varsa ondan öğrenmek gerekir ...
epinize şimdiden teşekkürler
michelenden başkası yalan.. lastik konusunda heleki bizim commuter tarzı motorlara verilmiş bir velinimet michelen.. uzaklarda aramaya gerek yok
ben taktırdım ilk izlenim iyi ancak daha doğru dürüst sürmedim motoru hafta sonu uzun yola çıkacam inş. o zaman iyi test etmiş olacam pirelliyi bakalım sonuç nasıl olacak
koray abi michelin iyi ancak düzde sürenler için bence iyi dağ bayır çamurda gezenler için bence iyi olmaz sebebi düz lastik
tabiki asfalt olarak üretilmiş bir lastik..sonuçta adam o lastiği yaparken commuter tarzı motorun dağları tırmandığını düşünmemiştir.. bizim çinli fatih dağları keçi gibim tırmanıyo ya ondan pirelli alıyo :queen:
selam arkadaşlar benim ybr nin zinciri bi tuhaf neden derseniz yolda gideken gaz verdiğim zaman ses yok ama gaz kestiğim zaman ve boşa aladığım zaman aralıklı şık! şık! ses geliyo zincirw baktım bayaa gevşek eğer bundansa gerdirebilirim ayarıca zincire baktığımda gördümki bazı ellemleri s gibi olmuş yani tam düz bişekilde değil ne dersiniz sizce neden gelir bu ses tavsiyelerinizi bekliyoruum..
honda ybrye rakip getirmis http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98805-2012-honda-yeni-modelimiz-cb-125-e.html ama resmen cortlamis![]()
honda ybrye rakip getirmis http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98805-2012-honda-yeni-modelimiz-cb-125-e.html ama resmen cortlamis![]()
walla rakip falan olamaz o motorla anca sym ye kafa tutar...
ben motorumdan memnunum uzun yıllarda ekmeğini yemeden satmam..
bugün sis farınıda aldım .. oldu benim motor yavru touring![]()
Abi lastik diypo millet hergün ne lastiği takılacak bu ybr ye :queen: motoru almadan lastikleri alakoyem bari
alıp tacağın lastik michelen sporty ...başka yok.. ön-arka 200 TL ... yumuşak hamurlu bi lastik.. tek kelime ile al pişman olmazsın![]()
rakip olamaz o motor YBR mize herşeyiyle ofsayt al işte kafadan elendi devir saati yok ayak marşı yok bunlar en önemli özellikler bitek benzin kapağı güzel bakmış arkaya tek amortisör yemedi hemen çift amortisöre geçmiş sanki çok elzemmiş gibi killer swich koymuş unutup çok çalıştırmak için uğraşanlar gördümhonda ybrye rakip getirmis http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98805-2012-honda-yeni-modelimiz-cb-125-e.html ama resmen cortlamis![]()