Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah durmuşum..iyi takılıyoz kardeşim ya..
dün biraz motora yine şeyler ekledik.. bindik bi alamete ,gidiyoz kıyamete :pl:
sen napıyorsun
2 gündür full çalışıyorum ödemeler vardı korayım gelemedim yanınıza kusura bakma..xenon güzel oldu mu? yağmurda siste zor oluyo ama temiz hava da pırıl pırıl aydınlatıyo vicdansiz hem xenon oldu mu öküzlerin motorcuyu farketmeleri kolay oluyo : )

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar yeni projemi açıklıyorum..
power led özellikli, suda dahi çalışan (genellikle denizcilerde olur) ,mercekli el lambasından
gündüz farı yapacağım.. topik ; aradığım özelliklerde ürün bulup foto paylaşana benden motorumla bi tur hediye :queen:
hadi bakalım pamuk parmaklar gugıl amcaya :queen:

---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

Antalyada 5 yıllık bi yaşantım var..
Adım koray 27 yaşındayım.. Frito Lay fabrikasında işçiyim.. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum :p
: ) : ) : ) önemli olan katılmak, yarışmak di mi moruk? : )

power led özellikli, suda dahi çalışan (genellikle denizcilerde olur) ,mercekli el lambasından
gündüz farı yapacağım.. topik ; aradığım özelliklerde ürün bulup foto paylaşana benden motorumla bi tur hediye :queen:

Adım koray 27 yaşındayım.. Frito Lay fabrikasında işçiyim.. yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum :p
koray abi foruma fotoğrafları nasıl koyabilirim:)

http://www.resimup.net/ sitesine gir
gözat sekmesini tıkla..
bilgisayarında yükleyeceğin fotoğrafı seç
daha sonra yükle sekmesine bas

en son resmin yüklenecek
Orjinal Boyut Görüntü sekmesinin altındaki BBcode bölümünde link var forumlar için yazar yanıda...
orayı komple kopyala topikte cevap yazdığın yere yapıştır

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:39 ----------

: ) : ) : ) önemli olan katılmak, yarışmak di mi moruk? : )

aynen sen yancı ol, ama içtiğin çayın parasını ödersin :queen:

İlk önce www.resimup.net adresine giriyoruz
Gözat sekmesine tıklayıp fotomuzu seçiyoruz

Daha sonra çıkan ekranda fotoğrafımız nerede ise bulup Aç diyoruz

Fotoğraf seçildikten sonra Yükle diyoruz

Daha sonra açılan sayfada işaretli yeri komple kopyalıyoruz

topiğimizde işaretli alana yapıştırıp cevapla diyoruz ..
bu kadar.. bilginin iyisi kötü olmaz..

---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:04 ----------

Forumdan Uzaklaştırıldı
koray senin orijinal ön cam duruyor mu canım? aklımda bi fikir var da duruyorsa sat onu bana yaw çift kafa camı yapım diyorum motora..

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------

seninde aynen koray abi :)
bu arada bişey sorucaktım koray abi ybr için far açıp kapama nasıl yapılıyor ?
senin motor da güzelmis müdür allah kaza vermesin yavaş sür teker yapma..far soketinin + ucuna bi düğme bağla olsun bitsin

koray senin orijinal ön cam duruyor mu canım? aklımda bi fikir var da duruyorsa sat onu bana yaw çift kafa camı yapım diyorum motora..

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------

senin motor da güzelmis müdür allah kaza vermesin yavaş sür teker yapma..far soketinin + ucuna bi düğme bağla olsun bitsin
sağol kardeşim alllah kaza bela vermesin..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor budur sizinkiler güzel değil çünkü çok temiz : )

Forumdan Uzaklaştırıldı

korayım ben de yazayım : ) 26buçuk yasımdayım, avrupalıyım, ingilizce öğretmeniyim ama boş gezmeyi daha çok seviyorum,80 tane motorum oldu huzuru ybr esd de buldum ne mutlu Türküm doğruyum çalışkanım diyene

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------

kardeş senin motorda iyiymiş ön camdaki karbon çok hoş kendin mi yaptın ? ( yıkasanda fena olmazdı :) )

kendim yaptım egzosta da var canım sıkıldıkca birşeyler yapıp söküyorum motor dediğin pis olmalı ki kimsenin gözü kalmasın canım :flower:

korayım ben de yazayım : ) 26buçuk yasımdayım, avrupalıyım, ingilizce öğretmeniyim ama boş gezmeyi daha çok seviyorum,80 tane motorum oldu huzuru ybr esd de buldum ne mutlu Türküm doğruyum çalışkanım diyene

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------

kendim yaptım egzosta da var canım sıkıldıkca birşeyler yapıp söküyorum motor dediğin pis olmalı ki kimsenin gözü kalmasın canım :flower:

ben de ön camla egzosa yapıcam da nasıl yaptın malzemeleri nerden aldın yazarmısın :) sen yine de motoru yıka kardeş
bence hak ediyo :)

teşekürler fatih abi :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

hoşbulduk koray abi yaş 17 antalyalıyım siz de bahsederseniz memnun olurum.:) motorun fotolarını eklemeye çaılışıyım bi :)

mehmet antalyanın içinde mi yaşıyorsun

ben xenonu verdim pantolon aldım takas ettik fatihim motorun elektrik tesisatını fazla kurcuklamak istemiyorum sona durduk yere basıma iş çıkıyo : )

aynen abi bende o yüzden takmıyorum normal farı iyi şimdilik sizinki daha da iyi

çok güzel motorun allah kaza bela vermesin inş.

güzel olmuş durmuş abi eline sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar