dün gece 5 saat uğraşarak kafamdaki ybrmi yüzde 90 tamamladım.
- gösterge lambaları değişimi
- arka koruma demiri
- diz örtüsü
- ön cama monteli rüzgar camı
- çakmaklık
- 12w power led sisler
- xenon
- müzik sistemi tamamdır. resimler:
gündüz sadece sisler açık olacak. resimde de görüldüğü üzere gayet yeterli. 35-12=23w elektrik tasarrufu edeceğim böylece. gösterge lambalarını da ledlerle değiştim. bakmadım ama 3er watttan+5w park hesaplasak 40w tasarruf ettik. bunu da müzik sisteminde kullanacağız

.
ön cam çok güzel oldu. resmen cuk oturdu. resimde cam az daha yukarda. şimdi az aşağı aldım; böylece rüzgar sinyallerden geçtikten sonra cama geliyor ve hiç rüzgar yemiyorum. metal destek sayesinde de milim kımıldamıyor. rüzgar da kaskımı yalayıp geçiyor.
mp3çalar ve çakmaklık ayrı ve sigortalı hat üzerinden, ayrıca xenon dahil her biri ayrı anahtarla çalışıyor. anfi ön camla göstergeler arasına tam oturdu. üstüne üstlük bütün bu düğmeleri anfinin üzerine yerleştirdim, bir de koray gibi siyah zemin de yaparsam tadından yenmeyecek.
şu kablo karmaşasına bakın, kesip biçerek hepsini çok küçük bir yere sığdırdım. gerçi deneme yamulma yaparken arada 2 tane 5 amper sigorta yedik ama olur o kadar
aküm çok dandik. gece denemelerden sonra sabah ayak marşıyla çalıştırdım. o kadar da dikkat ettim halbuki. kısa devre var desem zaten 5 amperlik sigorta var, anında atar... bir de 50 lira verdim; elazığ harput motor kadar kazık bi motorcu görmedim. bosch akü alırdım be o fiyata...