ya gelmezsse hafta sonu bakalım kargo yapacaklarmı yaparlarsa süper olur hava kötüleşmeden takarız inşallah gelir
ya angel sorun değil hertürlü yaparım ben onuda zenon bakalım uğraştıracakmı korayım ben elektronikçiyim biliyorum lambaların üzerinde koruyucusu var onları en son söküp yerine oturtuyorsun ozamana kadar açmak yasak!!!!bu angel ve xenonu bağlayacaksın yani koray kafaya koydun : )
aleykum selamS.a iyi geceler
A.S. günaydın aynı dileklerle birmukabils.a arkadaşlar hepinize günaydın iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle tekeriniz düz bassın
aynı burada da hava harika ama bi saat içinde uyuyup ben de bütün gece çalışacağım baykuş gibi oldumsakarya da hava mükemmel ama be gece çalıştığım için uyku vakti yani:farao:
gece vardiyalarını sevmiyorum hafta da sadece en fazla 2 gece olsada beni bozuyoraynı burada da hava harika ama bi saat içinde uyuyup ben de bütün gece çalışacağım baykuş gibi oldum
izledinmi sende abyys i manyak filimdiselamun aleykum motorcular..gidip sisimi bağlayayım bi tane h4 alırım sarı jdm..xenonla uğraşmadan full cam gibi net yol görüntüsü..
sen bu topiğe bi dsakarya da hava mükemmel ama be gece çalıştığım için uyku vakti yani:farao:
A.S. günaydın aynı dileklerle birmukabil
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
sabah sabah millet güneşi görünce aynen arazi aşkım diye motorun başına :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
koray onay verilmiş satıcının kargolaması bekleniyor. satıcıya mesaj çektim ama bakalım inşallah bi kıyak yapar