Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kocaeli İl Temsilcisi
s.a gençlik... sayfalar 10 ar 10ar gidiyo..ne muhabbetmiş beya.. yarın saattir konu okuyorum..
k..çı kırık ybr nin neyini konuşuyonuz anlamıyom ki .. nirdeyse motorun koynunda yatacaksınız :queen:

---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:43 ----------

abi sana özel mesaj attım baksana ...
sende şu topikten ayrı alemlere dalıyon yaw.. nerelerde geziyon belli değil.. sürüden ayrılanı kurt kapar.. gele böle :cherry:

çançinçong fatih nerde.. :)
::xblink::

fatih çomkopirens almaya gitti ben burdayım ben burdayımmmmmm

::xblink::

fatih çomkopirens almaya gitti ben burdayım ben burdayımmmmmm
şekerim beni mi dinliyon ha... :p
bizim bisikletçileri boyuna fırçalıyom :queen:
naber nasılsın..hava bi düzelsin yanındayım

---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

bu bizimki http://www.youtube.com/watch?v=L3ae307K_iQ&feature=endscreen&NR=1http://www.youtube.com/watch?v=L3ae307K_iQ&feature=endscreen&NR=1[/url]" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Kocaeli İl Temsilcisi
koray şu mezudan haberin varmı olm seni göremedimde sora dimedi dime :cherry:

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...reflektorlu-ikaz-yelegi-almak-isteyenler.html

haberim var abi... beğendiğim yeleğe 50 papel çekmiş..
reklamlı olan 10 papel..
bunu alsam millet diyecel sinbonun yetkili servis kuryesi.. bilmiyorum karar veremedim.. yeleklerde kalitesiz duruyor..ince dandik gibi

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:22 ----------

veriyorum sipariş ne diyosun

telefonu açsana abi arıyorum seni..

Kocaeli İl Temsilcisi
haberim var abi... beğendiğim yeleğe 50 papel çekmiş..
reklamlı olan 10 papel..
bunu alsam millet diyecel sinbonun yetkili servis kuryesi.. bilmiyorum karar veremedim.. yeleklerde kalitesiz duruyor..ince dandik gibi

valla korayım bu konuda hemfikir olmayacağım bence nalburlarda satılan yeleklere 10 çeker bu kadar ince düşünme şekerim varsın sinbo olsun ne olcek bedaveye yelek alıyoruz :)

ayrıca 10 liralık işçilik ücreti yelek için değil isimlikler için bak gezilerde herkez giyecek sen yetim gibin bakacaksın iyi düşün derim :cherry::queen:

valla korayım bu konuda hemfikir olmayacağım bence nalburlarda satılan yeleklere 10 çeker bu kadar ince düşünme şekerim varsın sinbo olsun ne olcek bedaveye yelek alıyoruz :)

ayrıca 10 liralık işçilik ücreti yelek için değil isimlikler için bak gezilerde herkez giyecek sen yetim gibin bakacaksın iyi düşün derim :cherry::queen:

tamam abi veriyorum :)

açtım şuan sayfa çok yoğun takip edemiyorum yaaa manyak ya 19 saniye bekle demiş unutmuşum kalmış tamam sipariş verildi hayırlısı bakalım millet dişarı çıktım kömür almaya her yer takır takır olaki yarın hava ısınmadan kimse motora binmeye kalkmasın sakatlık olmasın ben biinerim benim ki scooter :queen: yarın pazar var!

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

sipariş verdim... gelsin yelekler :)
nasıl verdin bankaya havale diyo bunlar bak bak manyaklara bak angelleri nereye koymuşlar

açtım şuan sayfa çok yoğun takip edemiyorum yaaa manyak ya 19 saniye bekle demiş unutmuşum kalmış tamam sipariş verildi hayırlısı bakalım millet dişarı çıktım kömür almaya her yer takır takır olaki yarın hava ısınmadan kimse motora binmeye kalkmasın sakatlık olmasın ben biinerim benim ki scooter :queen: yarın pazar var!

tamam abi sipariş bitti yani... xenonlar hayırlı olsun.. havanın iyi olmasında atlar gelirim.. sıkıntı yok :)

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:53 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

nasıl verdin bankaya havale diyo bunlar bak bak manyaklara bak angelleri nereye koymuşlar

internet bankacılığından eft yaptım abi :) tatil olduğu için parayı beklemeye aldı.. pazartesi hesaba geçer :)

tamam abi sipariş bitti yani... xenonlar hayırlı olsun.. havanın iyi olmasında atlar gelirim.. sıkıntı yok :)

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:53 ----------

internet bankacılığından eft yaptım abi :) tatil olduğu için parayı beklemeye aldı.. pazartesi hesaba geçer :)
ıban soruyomu bize yok heralde dimi alıcının ibanı yeterli
bak ba k izle http://www.youtube.com/watch?v=m95ZAKd5o7s&feature=related

hayabusa 2 tekerlekli pavyona dönmüş bizim burda cgl breton süren apaçilere sövüyorum bu tür renkli ışıklar yüzünden ama hayabusada görünce geri adım atıım :p

Aslında trafikte farkedilirlik açısından büyük bir artı sağlar

Korayım bak işte bu aparatı bulamadın hiç bir reflektörün içinden çıkmıyo ama sirkecilerdekilerde var onlar çekerken izlemiştim nereden buldularsa ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=aoi1Jk0prQE&feature=related noooluya banaya linki unutuyorum hep :joker:sende kurtlandın ha yağmurda pazartesi bi gelsin hele telefon diye ilkel bişey var konuşuruz daha bakalım pazartesi çıkmaya senedimiz varmı bak lastikleri değişmedin daha riske girme sürat yapıpta ben biliyorum zaten içime doğuyo sen kurtlandın bunda bi iş var mutlaka ön dişliyi değiştirdin uzun yolda denemek istiyorsun dimi seni gidi seni...

Korayım bak işte bu aparatı bulamadın hiç bir reflektörün içinden çıkmıyo ama sirkecilerdekilerde var onlar çekerken izlemiştim nereden buldularsa ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=aoi1Jk0prQE&feature=related noooluya banaya linki unutuyorum hep :joker:sende kurtlandın ha yağmurda pazartesi bi gelsin hele telefon diye ilkel bişey var konuşuruz daha bakalım pazartesi çıkmaya senedimiz varmı bak lastikleri değişmedin daha riske girme sürat yapıpta ben biliyorum zaten içime doğuyo sen kurtlandın bunda bi iş var mutlaka ön dişliyi değiştirdin uzun yolda denemek istiyorsun dimi seni gidi seni...

yok abi ön dişliyi değiştirmedim.. ama harbiden kurtlandım.. baktım pazartesi hava iyi ..yağmur gösteriyor ama yağmaz büyük ihtimalle..
senin xenonu monte ederiz bende öğrenirim nasıl yapıldığını .. gelirim evde yaparım.. benim atölye var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar