Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Allah muhabbetinizi arttırsın koray, bizim başlıkta biraz rahatına düşkün pimpirikli insanlarız işte hık deyince acaba neden diyoruz. Birde adı çıkardınız zaten motosikletin. Yeni alanlar da tedirgin yaklaşıyor olaya haliyle.
Bu arada bizde görüşürüz ama sadece cbf değil tüm motosikletlilerle, en azından ben (beylikdüzü- avcılar) her hafta (hatta hala) görüşüyoruz. Eskiden daha güzel paylaşımlar olurdu ama gelen arkadaşlar sağolsunlar bıktırdılar. Haliyle bir şey arayan geriye dönüp bulabiliyor. Yine haliyle forum gereksiz kalabalıkaşmıyor.

Neyse yahu, her yiğidin yoğurt yemesi farklı. Diğer yanda zevkler ve renkler işte gereksiz tartşmanın bir anlamı yok..

Kalın sağlıcakla..
güzel kardeşim bak yine tahrik ediyorsun beni cevap vermeyeyin diyorum bikere o motorun adını çıkaran biz değiliz bunu iyi belle git topiğini en baştan beri oku sayfa atlamadan o zaman motorunuzun adını kimin çıkardığını anlarsın siz kendiniz yazıp şikayet ediyorsunuz başkaları size söyleyince kabahat oluyor rahatsız oluyorsanız yazmayın kardeşim o zaman motorlarınızın sorunlarınıda bizde yeni alanlara o motorun şöyle sorunu varmış diyorlar demiyelim allah allah.ne kıymetliymiş mortorunuz ya görende milyarlık motorlardan bahsediyoruz sanacak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
durmuş dişlileri sakın elleme ,millet memnun değil haberin olsun..diğer motosiklet sitelerinden yorumları okudum.. yaramaz diyorlar..
moruk ben de baktım forumlara her kafadan bi ses çıkıyo ama 15 benim motoru zorlamaş ben 68 kiloluk adamim o da full korumaliyken yani çok zorlamaz ama çok değişir mı devir ben onu merak ediyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

güzel kardeşim bak yine tahrik ediyorsun beni cevap vermeyeyin diyorum bikere o motorun adını çıkaran biz değiliz bunu iyi belle git topiğini en baştan beri oku sayfa atlamadan o zaman motorunuzun adını kimin çıkardığını anlarsın siz kendiniz yazıp şikayet ediyorsunuz başkaları size söyleyince kabahat oluyor rahatsız oluyorsanız yazmayın kardeşim o zaman motorlarınızın sorunlarınıda bizde yeni alanlara o motorun şöyle sorunu varmış diyorlar demiyelim allah allah.ne kıymetliymiş mortorunuz ya görende milyarlık motorlardan bahsediyoruz sanacak...
:thumleft::thumleft::thumleft:

bana buz yağsa farketmez ben ankaranin kış ayazında 3 ay full gece kuryecilik yaptım abi : ) tek sorun ben de kgs yok : ) sen de varsa şenol abiyle buluşuruz birer çay içeriz biyerde cafer abi havalar güzel olsun da ve sende elbise var mı? uyar mı şenol abi sana da havalar düzelsin de bi çay sigara yapalım ?[/QUOTE

Elbisem var, yeni motorcuyum ama elbiseli motorcuyum :thumleft: Sanıyorum ki hava soğuk olacak, buzlanma olabilir. Ben delikanlıyım ama sizin kadar değil :) En azından otururuz çay içeriz, halkalıya gelirsen...

Saygılar abi bişey demiyorum, mümkünse burada birbirimizin mesajlarına alıntı yapmayalım. Ya yanlış anlaşıyoruz ya da hiç anlaşamıyoruz.

Her ne kadar sakin bir şekilde kırmadan derdimi anlatmaya çalıştıysam da anlayana.. Kusura bakmayın..

İyi Geceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
bana buz yağsa farketmez ben ankaranin kış ayazında 3 ay full gece kuryecilik yaptım abi : ) tek sorun ben de kgs yok : ) sen de varsa şenol abiyle buluşuruz birer çay içeriz biyerde cafer abi havalar güzel olsun da ve sende elbise var mı? uyar mı şenol abi sana da havalar düzelsin de bi çay sigara yapalım ?
biliyorsunuz ben emekliyim her yola uyar

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

iyi geceler allah rahatlık vere bide şu gidona bi bak bakayım çok mu alçak olur sana : ) www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-ykbike-bisiklet-konya-bmx-gidon-72036560/detay
o gidon sanki daha yüksek gibi geldi bana durmuş arkadaşım neyse bende kaçayım artık herkeze iyi geceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
biliyorsunuz ben emekliyim her yola uyar

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

o gidon sanki daha yüksek gibi geldi bana durmuş arkadaşım neyse bende kaçayım artık herkeze iyi geceler
abi ben o ilanı makarasına koydum ya allah iyiliğini versin : ) iyi geceler abim

Forumdan Uzaklaştırıldı
günaydın arkadaşlar herkese iyi sürüşler dilerim

o zaman değiştirmeyi düşünebilirim.. çünkü motorun devri düşüyormuş.. şenol abi devir hep az ve yakıt sarfiyatı olarak bayağı etkili diyordu

aslında sanzumana 6. vitesi koysalarmis hiçbirseye gerek kalmayacakmis da korayim ne yapalım şenol abim bi dişli daha ekleyemez mi ki : ) ben bulursam takıcam bi dişli öne 15 16 artık ne olursa ucuz zaten ya deneme amaçlı takabilirim

abilerim alacaksanız 15 alın ben kullanıyorum memnunum hem motor rahat gidiyor hemde çekişten düşmüyor 16 takmanızı pek tavsiye etmem

günaydın fatih..
yorumları okudum başka sitelerde önermiyorlar

benim kilo 70 olduğundan ben memnunum orjinali çok bağırıyor 5 de giderken çoğu sefer 4 diye tekrar vites atmaya çalıştım geisini sen düşün 6 vites şart aslında yapan biryer bulsam hemen yaptırırım

benim kilo 70 olduğundan ben memnunum orjinali çok bağırıyor 5 de giderken çoğu sefer 4 diye tekrar vites atmaya çalıştım geisini sen düşün 6 vites şart aslında yapan biryer bulsam hemen yaptırırım
benim kilo 76/77 gibi.. 15 taktığımız zaman son hızı artıyor devir fazla yükselmiyor doğrumudur

benim kilo 76/77 gibi.. 15 taktığımız zaman son hızı artıyor devir fazla yükselmiyor doğrumudur

abi hız inişte artıyorda düzde fazla fark etmedi bende sadece devir düştü benim içinde zaten devirin düşmesi az yaksın diye hemde uzun yolda rahat gitsin diye düşündüm abi

abi hız inişte artıyorda düzde fazla fark etmedi bende sadece devir düştü benim içinde zaten devirin düşmesi az yaksın diye hemde uzun yolda rahat gitsin diye düşündüm abi

bende o mantıktayım düz yolda basınca devir çıldırmasın.. hem az yakar hemde motor yıpranmaz.. o zaman sağlıklı diyorsun

bende o mantıktayım düz yolda basınca devir çıldırmasın.. hem az yakar hemde motor yıpranmaz.. o zaman sağlıklı diyorsun

evet abi 15 al tak dene denemeden zarar gelmez sonuç da 5 lira memnun kalmazsan gene takarsın orjinali ama memnun kalacağına inanıyorum değiştirmesi 5 dk nı alır irfan abi ile halledersiniz sen yapamam dersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar