hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.kazasız belasız günlerde kullan..biran önce kavuşman dileğiyle:rendeer:EMO' Alıntı:sevgili arkadaşlar bende ybr'min siparişini verdim.buradaki bayiide kalmadığı için izmirden gelcekmiş.ale: beklemedeyim.hafta içi teslim etcekler kısmetse.İlk motorum sayılır!İçim içime sığmıyo!!:queen:herkeze kazasız belasız sürüşler!!:rendeer:
Çok teşekkür ederim arkadaşım sanada keyifli kazasız belasız sürüşler:cherry:hashmet' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.kazasız belasız günlerde kullan..biran önce kavuşman dileğiyle:rendeer:
:rendeer: hoşgeldin arkadaşım.umarım en kısa zamanda kavuşursun motoruna.walla bende aileyi ikna ile uğraştım biras.becerdim sonunda.etrafındaki komşulardan yada akrabalardan illaki eskiden motor kullanmış olanlar vardır.onların babaya iki cümlesi bile etkili olacaktır.eskiden araba almak kolay değildi.babamında mobileti vardı ozamanlar ben daha çocuğum tabi,otururduk depoya çarşıya giderdik.ordanmı kaldı acep bu motosiklet merakı bendewolky34' Alıntı:arkadaslar ben aranıza yeni katılıyorum.. yakında en yakın dostum olacak olan ybr.eme kavusacam.. uzun süredir arastırıyorum.. babamı ikna edebilirsem yakında alacağım. . umarım birlikte güzel turlar yaparız.. motosiklet tutkusu bastırılmıs duyguların ayaklanmasıdır..::tutkuy::
hashmet' Alıntı:godfather abi yüro 2milyon oldu senin hesap yanlış benceama sanırım daha ucuza verirler,inşallah öyle umuyom walla ben.motorla birlikte alıncada indirim yaparlar heral.walla hepsinde kask aksesuar varmı bilmiom ama bence vardır sonuçta yetkili bayii bu,çin malı satan bakkal değil
emo buraya bi bak isterse sende http://www.mototal.com.tr/n61.asp walla en ucuzu bu:queen:
bilgi için sağol ben yanlış biliyomuşuminsane' Alıntı:Yukarıda bahsi geçen bir konudaki yanlışlığı düzeltmek isterim,
1 senedir Nolan N61 kask kullanıyorum, iç süngerleri çıkmıyor, bilginize.
not: eğer zarar vermeyi göze alırsanız belki çene süngerlerini çıkartabilirsiniz zira oraları cırtcırtlı gibi.