sandman kardeşim cook geçmiş olsun:rendeer: :rendeer: :rendeer: abi walla çok şükür sana birşey olmamış cok üzüldüm walla

ale: bugunde ben guzelbahce donusu aynı şekılde otobusun bodoslama cıkması sonunda kaza yapıordum

ale: tabi gunduz oldugu için gordum onceden tekrar geçmiş olsun:rendeer:
hashmet' Alıntı:
merhaba arkadaşlar.ybrmi almak için ailemle uğraşlarım hala sürüyor.parasını ben vericem ama genede bi olur almak gerekiyo malesef.bu arada a2 kursuna gidiyorum 8temmuzda sınav var.2ay ehliyet bekliyecez.izmirli arkadaşlar çevirmeler hakkında bilgi verebilirmi?ben bornovadayım.çok sık karşılaşıyomusunuz,nerelerde yoğun oluyo polis abiler?malum ehliyeti bekliycez motorumuza kavuşunca..saygılar
oncelikle kolay gelsin aynı durumlar bende de vardı

bende ozkanlarda oturuyorum,boronovda polis genelde hastane kavşagında bazen gecelerı universite kavşagında oluyor şehir içinde hem çarşıdaki hemde ozkanlara yakın olan pizza pizzaların önünde polis kontrolleri olabiliyor aman dikkat:farao: ehliyeti almadan trafiğe cıkma derim ama dayanamıcağın kesin

o yzüden trafiğin olmadığı saaatlerde kullan derim zaten bu ehliyet sınav tarihlerinin saçma olmasının bir nedenide senin durumunda olanlara ceza yazmak olabilir