Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamün aleykum motorcular..napıyonuz bakalım? hep biseyler yapıyonuz valla şu motorlara : )

Yahya Kaptan değil mi burası, orada oturuyorum da çok tanıdık geldi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

yahya kaptan değil mi burası, orada oturuyorum da birden çok tanıdık geldi :)

aynen yahya kaptan :) sende mi buradasın

---------- Post added at 14:33 ---------- Previous post was at 14:31 ----------

Yahya Kaptan değil mi burası, orada oturuyorum da çok tanıdık geldi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

yahya kaptan değil mi burası, orada oturuyorum da birden çok tanıdık geldi :)

a.s
selamün aleykum motorcular..napıyonuz bakalım? hep biseyler yapıyonuz valla şu motorlara : )
biz hep bişeyler yapmaya çalışıyoruz ..napalım elimizin oyuncağı oldu motorlar.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya ben de biseyler yapıyorum 2 gün öyle kullanıyorum hevesimi alıp ondan sonra söküp orijinale dönüyorum allah göstermesin elim sıkışsa orijinal halde daha kolay satarım diye düşünüyorum yanlış mi düşünüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
koray senin 2011 model motor kaçıncı ay trafık çıkışli ben 11, ay aldım model 2012 diyo sahibindene baktım sıfır satanların bazıları 2011 model diyor ve hiç 2012 model satılık göremedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim 11.ay 2012 model..1 ay yüzünden devlet baba 6 aylık vergi ödetti saolsun..fazla kurcalamadan ufak ufak sahibine has özellikler olmalı zaten motorda..mal sahibine çekmezse haramdir zaten rudeboy : )

ama bunda gördüğüm kadarıyla 5mm normal led var bi sürü bi sitedede görmüştüm ona benzer elfeneri yapmış manyak aydınlatıyordu powerledin fiyatı yüksek çünkü tam hatırlamıyorum ama tanesi 3,5-4 gibi ama 5mm normal ledin tanesi çok ucuz

ama bunda gördüğüm kadarıyla 5mm normal led var bi sürü bi sitedede görmüştüm ona benzer elfeneri yapmış manyak aydınlatıyordu powerledin fiyatı yüksek çünkü tam hatırlamıyorum ama tanesi 3,5-4 gibi ama 5mm normal ledin tanesi çok ucuz

hele şükür geldin yaw...
bu aralar çok kaçaksın ha :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hele şükür geldin yaw...
bu aralar çok kaçaksın ha :cherry:
hahahaha : ) kanka mı oldunuz siz yahu : )

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------

aynen öyle aga beşiktaşlı yaptım motoru
nasıl oldu o iş? beyaz yanak mı attın?

bu yıl böyle satarlar belki fuardan sonra image.cdn.sahibinden.com/photos/03/70/39/48037039yeu.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar