selam arkadaşlar :
yeni arkadşlar hoşgeldin diyorum ybr yi de tavsiye ediyorum ben 4 aydır ha o motor ha bu motor araştırdım unu söylemeliyimki en iyi motor sahibinin ihtiyaçlarını karşılayan motordur seçiminizi buna göre yaparsanız fazla ücret ödeyip ah çekmekten veya işinize yaramıcak bir modeli alıp vah çekmekten kurtulamazsınız
ybr yi öve öve bitiremiyoruz çünkü uzun yol yapar gerektiğinde tabi kendine yettiğince hız yapar yük taşır ve en önemlisi forumun önceki sayfalarında görürsünüz adını hatırlayamadığım için özür dileyerek bahsettiğim bir arkadaş ybr ile 12 bin km yapıyor ve motor şlimdiye kadar hişç arıza vermiyor sadece arka stop lambasını değişştiriyor patladığı için
bu motor benim isteklerime cevap veriyor yazın sıcağında uzun süre kulanmak zorunda olabilir yük taşıyabilirim uzun yol yapabilir benim isteklerim bunlar ve hepsine cevap veriyor
kask için bi kaç şey söylemek istiyorum kaskı bi defa alın yani trafik polisi ceza yazmasın diye almayın öyle kasklar varki taktığınızda size zarar verme olasılığı takmamanızdan fazla bu tür durumlar var ha gidip milyarlık kask almalı demiyorum ama orta değerde dayanıklı ve en önemlisi tekrar söylüyorum kask içinde geçerli olan kullanım amacınıza uygun olmalı ben hızlı kullanırım yavaş kullanırım veya uzun süre takarım şurası şöyle olursa rahat ederim gibi kask alırken bildiğim şeylerden biri kafanızı sıkmayacak ama kulaklardan biraz sıkabilir bu kaskın kafada dönmemesi için kaskın kafanıza uyumluluğunu kontrol etmek için kaskı takıp sertçe kafanızı sağa sola çevirmek kayıp kaymadığını kontrol etmek aman diyorum canınızı dandik şeylere bırakmayın( ucuz demiyorum dandik diyorum her kaliteli şey pahalı oluacak diye bişey yok) ( tabi benden çok bilgili insanlar var benimde onlardan öğrendiğim bunları yeni arkadaşlara hitaben söylüyorum)
son olarak bende ybr yi alabilmek için bayiye gişdeceğim tarihi belirledim 20 haziran 24 ündede doğu günüm var yani doğum güğnü hediyesi benzeri bir durum olucak 1 ay kadar var ama şimdiden insanın içi içine sığmıyor

bide tanışma forumuna motoru aldığım gün kendimi uzun uzun tanıtan bi yazı yazmayı planlıyorum
herkese kazasız belasız sürüşler iki tekeriniz hep yerde olsun