güzel olmuş...ama başka yere yapma.. sonradan atma yapıp motorun mahvolabilir
[/QUOTE]yok başka yere düşünmüyorum zaten.birde şu tekeri degiştirebilirsem yeter bana motorum 8 binde 2008 model lastiklerin ömrü bitmiştir yıla bakarsak unige nickli arkadaşımızın lastikleri güzel duruyordu onun markasını biliyormusunuz siz.
a.s ramço usta h.g
turhaldanım kardeş sen tokattamı oturuyorsun sadece tokatlımısın.
tokat / zile benim memleket ama sürekli gelir gideriz... tüm akrabalarım turhal ve zilede ..ben kocaeli de oturuyorum
a.s ramço..naber şafak kaç... hoşgeldin
314 falan olması lazım... adam öldürdümde o yüzden bu kadar çok....
Lastikleri değiştireceğim zaman şöyle bir fikrim var...
Önce lastikleri taktıracağım..sonra jantlarımı güzelce siyaha boyatacağım..
daha sonra turuncu veya kırmızı jant şeridi çektireceğim..daha sonra da vernik sıktırıp ömür boyu çıkmamasını sağlıyacağım..
nasıl olur acaba .. nereden aklıma geldi bu iş , şöyle anlatayım... şimdi lastik değişimi yapılırken levye jantın boyasını deforme ediyor..
bilmiyorum bu güne kadar tüm motorlarımda aynı oldu..sonra boyalar dükülmeye başlıyor..o yüzden böyle bişey düşünüyorum..
Ramazan hoşgeldin...
o ne la 314 gün..
geçer mi beyav:queen:
hele bi gelde sen....bak askerden geleyim paso senle uğraşcam haberinb olsuın....
314 falan olması lazım... adam öldürdümde o yüzden bu kadar çok....
yok başka yere düşünmüyorum zaten.birde şu tekeri degiştirebilirsem yeter bana motorum 8 binde 2008 model lastiklerin ömrü bitmiştir yıla bakarsak unige nickli arkadaşımızın lastikleri güzel duruyordu onun markasını biliyormusunuz siz.