Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

teşekkürler arkadaşlar siyaha ben pek yakışcanı zannetmiyordum ama yinede bekledigimden güzel durdu sanki .)

güzel olmuş...ama başka yere yapma.. sonradan atma yapıp motorun mahvolabilir[/QUOTE]

yok başka yere düşünmüyorum zaten.birde şu tekeri degiştirebilirsem yeter bana motorum 8 binde 2008 model lastiklerin ömrü bitmiştir yıla bakarsak unige nickli arkadaşımızın lastikleri güzel duruyordu onun markasını biliyormusunuz siz.

güzel olmuş...ama başka yere yapma.. sonradan atma yapıp motorun mahvolabilir

yok başka yere düşünmüyorum zaten.birde şu tekeri degiştirebilirsem yeter bana motorum 8 binde 2008 model lastiklerin ömrü bitmiştir yıla bakarsak unige nickli arkadaşımızın lastikleri güzel duruyordu onun markasını biliyormusunuz siz.[/QUOTE]

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:24 ----------

yok başka yere düşünmüyorum zaten.birde şu tekeri degiştirebilirsem yeter bana motorum 8 binde 2008 model lastiklerin ömrü bitmiştir yıla bakarsak unige nickli arkadaşımızın lastikleri güzel duruyordu onun markasını biliyormusunuz siz.
[/QUOTE]

şimdi profiline baktım tokt yazıyo... bende tokatlıyım seninle hemşeri çıktık..neresindensin... :)
lastik seçimimi michelenden yana yapıyorum..ön-arka 200TL üstüne lastik yok ..

Lastikleri değiştireceğim zaman şöyle bir fikrim var...
Önce lastikleri taktıracağım..sonra jantlarımı güzelce siyaha boyatacağım..
daha sonra turuncu veya kırmızı jant şeridi çektireceğim..daha sonra da vernik sıktırıp ömür boyu çıkmamasını sağlıyacağım..
nasıl olur acaba .. nereden aklıma geldi bu iş , şöyle anlatayım... şimdi lastik değişimi yapılırken levye jantın boyasını deforme ediyor..
bilmiyorum bu güne kadar tüm motorlarımda aynı oldu..sonra boyalar dükülmeye başlıyor..o yüzden böyle bişey düşünüyorum..

Lastikleri değiştireceğim zaman şöyle bir fikrim var...
Önce lastikleri taktıracağım..sonra jantlarımı güzelce siyaha boyatacağım..
daha sonra turuncu veya kırmızı jant şeridi çektireceğim..daha sonra da vernik sıktırıp ömür boyu çıkmamasını sağlıyacağım..
nasıl olur acaba .. nereden aklıma geldi bu iş , şöyle anlatayım... şimdi lastik değişimi yapılırken levye jantın boyasını deforme ediyor..
bilmiyorum bu güne kadar tüm motorlarımda aynı oldu..sonra boyalar dükülmeye başlıyor..o yüzden böyle bişey düşünüyorum..

nette senin dedigin tarzda yapılmış olan motor vardı bi araştır nasıl durur eder sonra karar verirsin yada Photoshop sitesi var basit ordan bir dene istersen nasıl durdugunu.

diz örtüsü sordum bu gün, 35 liraya ybr için diz örtüsü var. 40 liraya da ön tarafa beyaz bi plastikten rüzgar kesici yapıyorlar. şunların malzemeyi tedarik ettiği yeri öğrenip kendim yapmayı deneyeceğim.

zcmin diz örtüsü ybrye uysaydı keşke. kesip biçmek gerekiyor. ekstra masraf...

---------- Post added at 10:26 ---------- Previous post was at 10:24 ----------

[/QUOTE]

şimdi profiline baktım tokt yazıyo... bende tokatlıyım seninle hemşeri çıktık..neresindensin... :)
lastik seçimimi michelenden yana yapıyorum..ön-arka 200TL üstüne lastik yok ..[/QUOTE]tamam iyi güzelde nereden alacağız 200tl ye michellini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar