koray kardeş resimler gözükmüyor.
evet ben çok güzel bilirim avı ama gece avı yapan ...... larından değilim centilmen davranırım avda poze kullanırım ava sadece tek atış yaparım kaçarsa da arkasından bakarım uyurken hayvan vurmak avcılık değildir katilliktir:jocolor:yok balık avı..tavşan falan bilmem ben..onu sakaryalı iyi bilir![]()
sana soğuk işlemiyor galıbacanım çekti yarın bi ıstanbul turu yapayım motorumla..nasıl olsa iş yok![]()
evet ben çok güzel bilirim avı ama gece avı yapan ...... larından değilim centilmen davranırım avda poze kullanırım ava sadece tek atış yaparım kaçarsa da arkasından bakarım uyurken hayvan vurmak avcılık değildir katilliktir:jocolor:
hayırlı olsun..
bende satmak üzereyim...
müşteri çıktı...
Ybrmi aldım. 3 ay yattigindan akü boşalmıştı. Şarj etmek lazım herhalde. Bir de arka tekeri ben patlattım sanırım. Motor canavar gibi. 7bin devirde 80, 7700 devirde 90 yapıyor. 3250 Ye mal oldu. 75 devir 65 sigorta.
hayırlı olsun..
bende satmak üzereyim...
müşteri çıktı...
teşekkürler koray abi cümlemize inş.
bende yeni yılınızı kutlarım şimdiden
sana soğuk işlemiyor galıba![]()
kanka motoru bizim ustanın orada görmüşler benim usta da bana söyledi bende 3000 e veririm dedim ...yani doğru söylüyor ve sosyal mesaj veriyorsun kankam... ben bu işlerden hiç anlamam.. millet hemen bi kılıf buluyo
hayırdır ya.. ne oldu ne satıyon sen...motor mu buldun yoksa küfte gibi veda mı ettin![]()
TABİKİ güzel motor dedim ya esd ye geçmek her zaman aklımdaydı kısmetse olur değilse de önemli değil...hayırlı olsun güle güle kullanın tekeriniz düz bassın her daim
hayırdır fatih abi neden satıyon motoru o kadar met ediyordun şöyle güzel böyle güzel benim motor diye![]()
kanka motoru bizim ustanın orada görmüşler benim usta da bana söyledi bende 3000 e veririm dedim ...
sonra izmitli bi kankam var bende onun motora sulanırım dedim:cherry:
HERKEZE MUTLU YILLAR...
---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:31 ----------
TABİKİ güzel motor dedim ya esd ye geçmek her zaman aklımdaydı kısmetse olur değilse de önemli değil...