Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yandaki anahtar girişine anahtarı sokuyosun çeviriyosun alt tarafı çıkıyo zaten sonra kapağın ön tarafını asılıyosun biraz zor çıkıyo ilk başta sonra alışır zaten kullanma klavuzunda resimli anlatıyo

F54

yok balık avı..tavşan falan bilmem ben..onu sakaryalı iyi bilir :)
evet ben çok güzel bilirim avı ama gece avı yapan ...... larından değilim centilmen davranırım avda poze kullanırım ava sadece tek atış yaparım kaçarsa da arkasından bakarım uyurken hayvan vurmak avcılık değildir katilliktir:jocolor:

Ybrmi aldım. 3 ay yattigindan akü boşalmıştı. Şarj etmek lazım herhalde. Bir de arka tekeri ben patlattım sanırım. Motor canavar gibi. 7bin devirde 80, 7700 devirde 90 yapıyor. 3250 Ye mal oldu. 75 devir 65 sigorta.

F54

ybr güzel motordur herşeyi ile 10 numara yani...
sesi yakıtı sağlamlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canım çekti yarın bi ıstanbul turu yapayım motorumla..nasıl olsa iş yok :)

evet ben çok güzel bilirim avı ama gece avı yapan ...... larından değilim centilmen davranırım avda poze kullanırım ava sadece tek atış yaparım kaçarsa da arkasından bakarım uyurken hayvan vurmak avcılık değildir katilliktir:jocolor:

yani doğru söylüyor ve sosyal mesaj veriyorsun kankam... ben bu işlerden hiç anlamam.. millet hemen bi kılıf buluyo

hayırlı olsun..
bende satmak üzereyim...
müşteri çıktı...

hayırdır ya.. ne oldu ne satıyon sen...motor mu buldun yoksa küfte gibi veda mı ettin :)

Ybrmi aldım. 3 ay yattigindan akü boşalmıştı. Şarj etmek lazım herhalde. Bir de arka tekeri ben patlattım sanırım. Motor canavar gibi. 7bin devirde 80, 7700 devirde 90 yapıyor. 3250 Ye mal oldu. 75 devir 65 sigorta.

hayırlı olsun güle güle kullanın tekeriniz düz bassın her daim

hayırlı olsun..
bende satmak üzereyim...
müşteri çıktı...

hayırdır fatih abi neden satıyon motoru o kadar met ediyordun şöyle güzel böyle güzel benim motor diye :p

YENİ YILINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR, YENİ YILIN SİZE SAĞLIK MUTLULUK VE PARA GETİRMESİNİ YÜCE RABBİM'DEN DİLERİM

teşekkürler koray abi cümlemize inş.

bende yeni yılınızı kutlarım şimdiden

F54

yani doğru söylüyor ve sosyal mesaj veriyorsun kankam... ben bu işlerden hiç anlamam.. millet hemen bi kılıf buluyo

hayırdır ya.. ne oldu ne satıyon sen...motor mu buldun yoksa küfte gibi veda mı ettin :)
kanka motoru bizim ustanın orada görmüşler benim usta da bana söyledi bende 3000 e veririm dedim ...
sonra izmitli bi kankam var bende onun motora sulanırım dedim:cherry:
HERKEZE MUTLU YILLAR...

---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:31 ----------

hayırlı olsun güle güle kullanın tekeriniz düz bassın her daim

hayırdır fatih abi neden satıyon motoru o kadar met ediyordun şöyle güzel böyle güzel benim motor diye :p
TABİKİ güzel motor dedim ya esd ye geçmek her zaman aklımdaydı kısmetse olur değilse de önemli değil...

kanka motoru bizim ustanın orada görmüşler benim usta da bana söyledi bende 3000 e veririm dedim ...
sonra izmitli bi kankam var bende onun motora sulanırım dedim:cherry:
HERKEZE MUTLU YILLAR...

---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:31 ----------

TABİKİ güzel motor dedim ya esd ye geçmek her zaman aklımdaydı kısmetse olur değilse de önemli değil...

iyi bakalım kanka yeni yıl sana bol kazanç getirsinde çift esd takılalım piyasada... inşallah gönlünce olur..işe gireyim bu aralar söz senin açık olan miktarı ben kapacağım..sen sadece motoru beğen ..3000 e motoru satarsın 500 mü lazım onu ben sana borç veririm..istediğin zaman ödersin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar