bu motora 5-5.500 tl para vermem kimseninde vereceğini zannetmem apache satışlarında patlama olur ilk öncede ben alırım
aynen ben şahsen almam şuan ki fayatda da almam
ben bu mayısta aldım ybr mi 3990tl idi 350 tl de plaka ve ruhsata verdim ben uğraşmayayım diye 4340 a bana malolmuştu bugün gittik aldık yeni ybr yi arkadaşa 2012 onada 4090 a maloldu plaka ruhsat hariç .ama ocak 1dedimi zam var diyo yetkili bayii..
bide bir arkadaş sormuştu ben bugün 6000 bakıma girdim sadece yağ değişti zincir ayarı falan yapıldı bujiyi değiştirme dedim genelde 9000 de değiştiriyoruz zaten dedi ve bana servis faturası 55 tl oldu 25 yağ yazmış 30da servis yazmış..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
akünü ve far kablolarınıda seviyorsun anladığım kadarıyla
abi servisler çok para alıyor bakımlarda sanki çok şey yaparmış gibi o yüzden ben hiç servise gitmedim kaliteli bir motorum olursa da sadece garantisi bitene kadar giderim sonra gitmem
ybr harbiden pahalı arkadaş şu motor 3750 civarı olması gereken bi ürün fazlasını hak etmez o yüzden sıfır almadım yetkili servis ücretlerine gelince de onlar da başka bi soyguncu bu ne 5 liralık işe 30 lira ücret yuh yani....
fatih abi çok pahalıysa aynısının tıpkısı senin motorun arorası var onu alalım