Kardeşim ilk önce debriyaj ayarlarının iyi olduğundan emin ol.Motorunu sıfır aldıysan belli bir kullanımdan sonra ayar kaçabilir.Sen ,sen ol 1. vitesi kalkış yaparken kullan.Motoru durduğun an boşa geçmez, geçsede zorlanırsın.Bu durumda iki seçeneğin var.Ya tam durmana yakın (N)' ye alırsın yada, durduktan sonra bir kaç cm motoru ayaklarınla ittirerek boşa alırsın.Böyle yapmazsan şanzımanı zorlar ve yıpratırsın..Dikkatli olYa arkadaşlar öncelikle herkese ii akşamlar Ben bazen 2.vitese atamıorm zor geçiyor bu bir Ondan sonra durdum 1.viteste debriyajı sktım durdum yani vitesi bosa attım N işareti yandı sonra debriyajı cektim sanki vitesteymiş gibi stop etti Ve bide 80 le gidiyordum sonra yavasladım 60 a dogru vitesi bire kadar kuculttum hız 40 ken 1 e attıgımda sopayı boş bidona vururmussun gibi ses çıktı motor 180 kmde ... Sizce niye bunları oluyor
beyler aranızda 1.85'ten daha uzun boylu olan varmı? ybr125 esd'nin üzerinde rahat edebiliyormusunuz diye sormak istiyorum.

Çok kararsızım. Önceki kasa ybr125'i ve CBF150'yi kullandım aslında uzun süreler.
CBF150'de daha rahattım. Ama o kadar fazla problemleri varki; çekiniyorum alıp binmekten.
Kıl denebilecek derecede hassas bir adamım; yarın öbürgün yağ yakması - teklemesi olursa keyfim kaçsın istemiyorum!
Bu yüzden Ybr125 Esd yada Sym XS125'ten birini tercih edicem. ESD'ler uzun boylular için nasıl, onu merak ediyorum işte.
XS125 biraz daha kaslı duruyor. Ama onunda ikinci eli pek bulunmuyor.
Kararsızlık başa bela beyler; sıkıntı...
süper motor yıkamışsınız ben haftada bir yıkıyorum bukadar temiz olmuyor 2-3 defada fırçalıyorum yinede kuruduktan sonra çamur izleri belli ediyorşu aralar yıkamacıya götürmek istiyorum bakalım nasıl olacak.
Ya arkadaşlar öncelikle herkese ii akşamlar Ben bazen 2.vitese atamıorm zor geçiyor bu bir Ondan sonra durdum 1.viteste debriyajı sktım durdum yani vitesi bosa attım N işareti yandı sonra debriyajı cektim sanki vitesteymiş gibi stop etti Ve bide 80 le gidiyordum sonra yavasladım 60 a dogru vitesi bire kadar kuculttum hız 40 ken 1 e attıgımda sopayı boş bidona vururmussun gibi ses çıktı motor 180 kmde ... Sizce niye bunları oluyor
Ben 1,85 cm boyundayım.Herhangi bir sorun yok.
[url]http://img20.resimup.net/dm/6SD4.jpg[/URL]
YBR 125 al hayatını yaşa.Aynı özelliklere bende sahibim. 20 tane motorum oldu.Ama hayat yamaha da