Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tm sabah 12 de evden çıkarım saat 12 20 de eşme de oluyorum sabah erken çıkarsan haber veririm.. sabah kömür aldığım yeri dağıtmaya gideceğim de ulan en iyi kömürden aldık paraya kıydık sorun yaşamayalım dedik evde bebek var ama kömürler caçık çıktı 400 tl lik almadık gittik 550 tl lik aldık beş para etmez sobayı kapattım mı sönüyor ben hayatımda böyle dandik kömür görmedim :pr:
Fatih kuzinenin başında atletle fotoğrafları boy boy sıralıyosun işte ondan sonra nazar değiyo :mrgreen: aman dikkat et kardeşim üşütme bebeyi:cat:

ADamlar Bi 200 lük YApıyor motor SanayiDen Çıkmıyor TurBo diyorsun

kardeş şimdi motorcu var motorcu var her usta usta değildir ki birde sen turbo ile uğraşana gidecen öğle dandik servislere gitmeyecen yani araba ustasıda olur turbo takan yani uğraşsan yapılır bir abi mct 250 ye yapmıştı

mct 250 turbo yapan adam kaç km gitmiş

bilmem ki ben sitede görmüştüm sadece sesini flan dinledim deviri çabuk alıyordu zaten turbo takarsan ufak motorlarda hangisi olursa motor ömrü düşük olur çünkü sen aniden tepki verdiriyor motoru zorluyorsun orjinal olmadığından ama bence kısa zamanda bitmez genede

F54

Fatih kuzinenin başında atletle fotoğrafları boy boy sıralıyosun işte ondan sonra nazar değiyo :mrgreen: aman dikkat et kardeşim üşütme bebeyi:cat:
tşk ederim abi o iş çözüldü sayılır...

---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:22 ----------

bu gün yaptığımız geziden birkaç kare url=http://bit.ly/c25MCx]
w6sz.jpg
[/url]

o abi iyisiniz gene sym nin kafası değişmiş galiba değişik bir siperlik takılmış aydınlatması iyimiki :D

F54

aydınlatmasını bilmem ama bizim motordan daha tork lu fakat titreşim mevcut o yüzden ybr kadar rahat değil ama yakıtı güzel sağlam en azından çin malı değil kaliteli yani:cat:

aydınlatmasını bilmem ama bizim motordan daha tork lu fakat titreşim mevcut o yüzden ybr kadar rahat değil ama yakıtı güzel sağlam en azından çin malı değil kaliteli yani:cat:

kaliteli canım ona b,irşey demiyorum zaten seramik silindir var önü değişik geldide soram dedim :D

F54

yanlız koray abin gerçek rota yı kaçırdı onlardan ayrıldıktan sonra çok güzel manzaralara teker çevirdim bu gün gerçekten güzel geçti

...Carsamba gününü iple cekiyorum ne ipi halatla yaw halatla... :)... Ya torku az dıyolar oylemı orda apache vardı bide acaba onumu alsaydım kötümü ettim fikirlerinizi söylermisiniz

F54

arkada eğer artçı ile geziyorsan yani eşin varsa sürekli motora onunla biniyorsan apache titreşimli ybr daha rahat apache nin tek + gücü diğer hiçbir ayrıcalığı yok ybr 2. eli hızlı yedek parça bol her yerde var ve sorunsuz bi motor bence en iyisini almışsın renk olarakta çok güzel mavi olanı...

...Carsamba gününü iple cekiyorum ne ipi halatla yaw halatla... :)... Ya torku az dıyolar oylemı orda apache vardı bide acaba onumu alsaydım kötümü ettim fikirlerinizi söylermisiniz
evet torku az ama motosikleti kaldırıyor daha torklu daha güçlü olsa iyi olurdu ama ne yapalım apacheninde öyle aman aman bir performansı yok arada az bir fark var ybr ile

Peki ybr nin torkunu arttırabilirmiyiz veya şöyle diyim ybr cbf ve apache ile kıyaslanırsa cokmu duşuk kalır torku

F54

ybr diğer rakiplerinden güçsüz fakat diğer rakiplerinden çok sağlam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar