Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Koray aga yağ filtresi var mı diye sorduğunda var dedim ama geçen sayfadan okumadığınız belli soru sordukdan sonra birdahaki girişinizde lütfen sorunuzun altından itibaren gözden geçirin.

http://www.rialli.com/ara/8240__rialli-yag-filtre-suzgeci-ybr-125-ms5279/

esd kasalarda debriyaj balatası ile değişiyor.. ben onu kastedmiştim. her yağ değişiminde değiştiremiyoruz. baskı balatası değişirse o da değişir.. o şekilde yani.. otomatikman da benim soru amacımın karşılığı yağ filtresi yok oluyor :)

beyler herkese gunaydin...
hayirli cumalar...
uzulerek soyluyorum yarin mesaideyim...gelemiyorum yaniniza...
izinde alamadim...

4 lü sinyal bağlatısı için bu gün motosikletler için olan butondan aldım.. ucundan başladık bakalım :cherry:

iyi koray abi ben yapmıştım sonradan su gitti bozuldu düğme bende çıkardım :S

düğmeyi orjinal bişey aldım bozulacağını sanmam .. gece çok motosiklet kullanıyorum..buralarda trafik yoğun zifiri karanlık yollarda sürekli açık giderim.. :)

irfan agaya bağlatırım..
sen nasıl bağlamıştın

düğmeyi orjinal bişey aldım bozulacağını sanmam .. gece çok motosiklet kullanıyorum..buralarda trafik yoğun zifiri karanlık yollarda sürekli açık giderim.. :)

irfan agaya bağlatırım..
sen nasıl bağlamıştın

ben role flan aldım yaptım kendim birşekilde basit aslında eski flaşörden ek yapıp bağladım ben

abi harbi bizim motorlarda neden 4 lü sinyal yok yada ışıkları istediğimiz zaman kapatamıyoruz hala anlamış değilim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar