Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hocam öncesinde motor deneyimim var.ilk kullandığım motor honda titandı.sonra 250lik chopper aldım. bu yaz antalyadan kocaeline geldim güzel bir gezi yaptım ve izmitte motoru sattım.şimdi dönüm noktasındayım işte.250likten 125e binince tork ve hız düşecek, peki bu durum beni rahatsız edecek mi?motordan beklentimi de tam bilmiyorum aslında.kumar oynuyor gibiyim şuan :pr: çelişkilerle dolu yani zihnim
Aldığın 250 lik chopper çinli lerdense YBR 125 aldığın zaman kesinlikle yadırgamazsın bende 250 lik roadstar vardı v motor çift silindir -ki türünün en titreşimsiz motorudur kendisi- ondan sonra YBR ye bindim sanki Tofaş şahinden inipte Mercedes e binmiş gibi oldum nacizane izlenimimdir yani:cat:

hocam öncesinde motor deneyimim var.ilk kullandığım motor honda titandı.sonra 250lik chopper aldım. bu yaz antalyadan kocaeline geldim güzel bir gezi yaptım ve izmitte motoru sattım.şimdi dönüm noktasındayım işte.250likten 125e binince tork ve hız düşecek, peki bu durum beni rahatsız edecek mi?motordan beklentimi de tam bilmiyorum aslında.kumar oynuyor gibiyim şuan :pr: çelişkilerle dolu yani zihnim

yok hocam bi şey olmuyor ben 600 lük makinelerden sonra bunu aldım.sıkıntı yok bi şeyi nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun.motorculuk altındaki makine ile olunmuyor.motorculuk gönül vermek ile olunuyor.seninde gönlün varsa 50cc motosiklet bile yeter sana

yok hocam bi şey olmuyor ben 600 lük makinelerden sonra bunu aldım.sıkıntı yok bi şeyi nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun.motorculuk altındaki makine ile olunmuyor.motorculuk gönül vermek ile olunuyor.seninde gönlün varsa 50cc motosiklet bile yeter sana

hocam o dediğine tamamen doğru.bana göre de benzin girsin duman çıksın yeter.ben 2-3 yıllık kalkınma planları yaparak motor almalıyım.malum öğrenciyim, sürekli değiştirme şansım olmayacak.en az 2 yıl hem uzun yolda hem arazide hem de şehir içinde isteklerimi karşılayacak bişey bakıyorum.kuvvetle muhtemel bu aradığım ybr esd olacak :)

hocam o dediğine tamamen doğru.bana göre de benzin girsin duman çıksın yeter.ben 2-3 yıllık kalkınma planları yaparak motor almalıyım.malum öğrenciyim, sürekli değiştirme şansım olmayacak.en az 2 yıl hem uzun yolda hem arazide hem de şehir içinde isteklerimi karşılayacak bişey bakıyorum.kuvvetle muhtemel bu aradığım ybr esd olacak :)

tamam işte kendi kararını kendin vermişsin.hiç korkma rahat ol. ybr yi aldıktan sonra rahatına bakacaksın..

F54

fatihim at bakim resimler nasıl gözüküyor bakalım da biraz eleştirelim:queen:

fatihim at bakim resimler nasıl gözüküyor bakalım da biraz eleştirelim:queen:

çekmedim abi birde ufak eksiği var yarına onuda yapacam ondan sonra çekip atacam ama ben beğendim canlı en azından öncekinden yarın akşam eleştirirsiniz artık

cümleten hayırlı geceler az sonra garaja gidecemde bu ön cam ı sokemedım nasıl sökülecek bilen varmı plastik vidalarla tutturmuslar bu ön cam nasıl sökülecek yardımcı olabılırmısnız.??

selamunaleykum kardeşler...
bi gezinin daha sonuna geldik...,eve bıraktık ve işe geldik...
motorda kendine geldi yola çıkınca özlemiş kerata uzun yolu...

eyvallah bakarım şimdi:)
beyler bu arada motoru satıyorum, maxi ye söz vermiştim..
ondan haber bekliyorum..
bilginize..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar