ohh maşallah yakınsınız tabiki ne güzel bol bol etkinlik :cat: bizim buralar soğuk soğuğu bırak kimseler yokki bi şeyler yapalımr:
abi bende geleceğim inş.
fazerla gelirim büyük ihtimal onunla gelirsem yanınızda yarım saat daha fazla kalırım, çünkü bana akşamında iş var...
bi çay içip kaçıcam hemen...
vallaha güvenlik işi böyle bende eğer nöbet değiştirirsem 3 gece üst üste gitmem gerek bu da evde sıkıntı olacak çünkü 3 aylık bebeğim var birşey olursa onu kim hastaneya götürür sırf bu sebeb le gelemeye bilirimTamam kardeşim inşallah gelebilirsin.
Pazar günü iş mi olur, vay arkadaş
Fazer can'dır :cat:
vallaha güvenlik işi böyle bende eğer nöbet değiştirirsem 3 gece üst üste gitmem gerek bu da evde sıkıntı olacak çünkü 3 aylık bebeğim var birşey olursa onu kim hastaneya götürür sırf bu sebeb le gelemeye bilirimale:
toplanılacak yer bana 20 km bile değil ama imkan olmayınca yolumun üstü olsa ne olur ki? bak bayramda taa istanbula aktık geldik yani iş olmasa gelmezmiyim ama malesef galibaAbicim aile herşeyden önemli, hiç sorun değil. Heleki minik bir yavrucak varsa, Allah korusun hepsini.
Müsait bir zamanda görüşürüz inşallah. Bizde de annemler olacak. Eşimle ufaklık yanlız olmayacaklar o yüzden.
Yengen vizesini alamazdım yoksa![]()
toplanılacak yer bana 20 km bile değil ama imkan olmayınca yolumun üstü olsa ne olur ki? bak bayramda taa istanbula aktık geldik yani iş olmasa gelmezmiyim ama malesef galiba
Valla abi 1 ay kadar oldu Skoda octavia'yı alalı araba 2500 km'de. 252 bin km'de Clio symbol sattık. Bana sorucak olursan binsende binmesende kapıdaki araba dizel olucak. Rahat rahat biniceksin. Tabi şimdi senin Jazz ufak birşey yakmıyor ama biz ne laguna'lar ne mazda 626'lar gördük ki şükrediyoruz dizele. Bir araba 14 litre yakar mı şehir içinde ya. O ortalamayı ekranda gösterme bari. İnsanın yüreğine iner. Bu arada bahsettiğim araba Laguna 2.0.
vay be millet geziyor biz burada gezemiyoruz sizin oraya göre hava iyi olmasına karşın tabi şu aralar yağış var bol da olsun gene sizin oraya göre soğuk değil ama gezemiyoruz işte adam olmayınca gezecek :salut:
laguna 2.0 ile 27 kmlik üniversitem ile işyerim arasını resmen "rush" yaparak 12-14 dakikada alırken ki bu arada 210+ gibi hızlarda giderken ortalama tüketimi 9.5 litre lpgden yukarı çıkaramadım. araba babamda ve 4000 kmlik ortalama tüketim 7.8 litre lpg. benzine alsak 1 litre daha düşüyor. anlık tüketimde 28 litre de gördüm ama dediğim gibi, anlık.
şu da var. mesela 100 km hıza çıkarken verdiğiniz gazı hiç değiştirmezseniz evet fazla yakıyor anlık 10-12 litre civarı. sabit hızla gitmenize rağmen. oysa ayağı gazdan çekip bi dokunursanız gene sabit hızda gidiyorsunuz ve ortalama tüketiminiz anlık olarak abartısız 6-7 litreye düşüyor.
yol bilgisayarı açık halde giderseniz aracın yakıt yakma karakterini çözersininiz. az yakmada bu faktör çok önemli.
çalış seninde olur.. ama fatih antalyada doğru dürüst gezecek adam varmı hepsi apache:queen:vay be millet geziyor biz burada gezemiyoruz sizin oraya göre hava iyi olmasına karşın tabi şu aralar yağış var bol da olsun gene sizin oraya göre soğuk değil ama gezemiyoruz işte adam olmayınca gezecek :salut:
çalış seninde olur.. ama fatih antalyada doğru dürüst gezecek adam varmı hepsi apache:queen:
çalış seninde olur.. ama fatih antalyada doğru dürüst gezecek adam varmı hepsi apache:queen:
ben olsam yanlız takılırım uzaklarda akraba eş dost varsa onları ziyarete giderim.. ama bende öyle bi sorun yok kimse yoksa hanımı alırım arkaya gideriz körfezde bi çay içeriz dönüşte kazımpaşa da ızgara köfte oradan vur sapancaya dondurma yemeye maksat gezmek olsun yani:cherry:
fatihim kafana göre takıl sen bilirsin işini ama beyaz güzel durur kanımcaabi zaten gezilerimin %80 i yalnızdır benim ama yalnızda bir yönden iyi olmuyor gittiğin yerde konuşcak birini arıyon gezilerde giderkende evli olsak dediğin gibi hanımı kandırır giderim de oda yok bakalım artık bu hafta sonu hava açacakmış hava durumuna göre bir organizasyon yapacam olmadı gene motorla uğraşır bir iki sitil yaparım
sitil demişken ben km saatinin içine mavi led takayım diyorum sizce basıl olur yada beyaz
ee verelim dedik sana YBR yi sesin çıkmadıişte böyle kalırsın bisiklet tepelerinde
![]()