avrupada olan motorları bayiler getirtebiliyor. bana malatya yamaha bayisi eğer istersen ybr250 getirebiliriz dedi.
aklınızda bulunsun.
fiyat söylediler mi peki?
avrupada olan motorları bayiler getirtebiliyor. bana malatya yamaha bayisi eğer istersen ybr250 getirebiliriz dedi.
aklınızda bulunsun.
abi getirtirler ama diğelim gelse 10 bin tl ise sana özel getirdiklerinde 13-14 olur rahat
öhöhhö ... neyse benim motorum çok güzel yaw :cherry:
abi getirtirler ama diğelim gelse 10 bin tl ise sana özel getirdiklerinde 13-14 olur rahat
şimdi benim iki tane işim var
1- ısıtmalı elcik
2- çakmaklık girişi (gps için)
bunları iyi bir motosiklet tamircisine yaptırsam yine bana ileride sorun olur mu..
eğer bunu esd yi almadan önce bilseydim belki şimdi ybr 250 olurdu altımda
fiyat söylediler mi peki?
o da olur be merak etme:mrgreen:yamaha ingiltere web sayfasındaki satış fiyatlarına bakınca ybr 250'nin satış fiyatı ybr 125'in fiyatının 1,6 olarak görülüyor. bu oran ülkemizde de korunursa 6600 gibi bir rakam ediyor. ama st&kanuni gt250 naked 9000 tl'ye satılırken o iş olmaz gibi. honda cbr 250 r ile aynı fiyata (9250 tl) satılsa bile ben almak isterim aslında ybr 250'yi.
selam arkadaşalr bende aranıza yeni katıldım 2011 ybr esd aldım hayırlısıyla ama biraz bana sıkıntı vermeye başladı sabahları çok zor çalışıyor vede çalıştığı an mavi bir duman atıyor ama bu duman ısnıdıkatan sonra geçiyor servise sordum kemküm ediyorlar bilgisi olan varmı acaba neden olabıilirale:
bence duman atması normal sonuçta motor soğuk arabayı bile sabah çalştırdığın zaman duman atar ama ısındıktan sonra duman atmaz bence kafaya takma..selam arkadaşalr bende aranıza yeni katıldım 2011 ybr esd aldım hayırlısıyla ama biraz bana sıkıntı vermeye başladı sabahları çok zor çalışıyor vede çalıştığı an mavi bir duman atıyor ama bu duman ısnıdıkatan sonra geçiyor servise sordum kemküm ediyorlar bilgisi olan varmı acaba neden olabıilirale:
kardeş cikle çekili vaziyette çalışmıyor zaten marşa basa basa marş zayıflıyor ayak marşıyla basıyom bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazende vurduruyom genelde hep böyle eziyet gibi ya evet benide mavi duman tedirgin ediyorzaten olması gerekenden biraz al seviyede yağ ama nasıl oluyorda bunu yapıyor problemi ne acaba ben tam anlamıyorum motordanhayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldin soruna gelirsek mavi duman atması iyi değil sabah çalışması soğukta normal cikleyi açıp çalıştır derim bu arada yağınıda kontrol et çubuğa göre bir süre sonra azalma flan var mı yok mu açısından ok mavi duman biraz tedirgin etti
ama kardeş sabahları arabalarda duman atar doğru ama onun rengi beyaz olur ve soğuk motor atar benim bildiğime göre bu mavi atıyor yağ yakıyom der gibi umarım yoktur inanın üzülmeye başladım hayal kırıklığına uğradım ya inşallah utandırır beni tşk bilgileriniz içinbence duman atması normal sonuçta motor soğuk arabayı bile sabah çalştırdığın zaman duman atar ama ısındıktan sonra duman atmaz bence kafaya takma..
ama kardeş sabahları arabalarda duman atar doğru ama onun rengi beyaz olur ve soğuk motor atar benim bildiğime göre bu mavi atıyor yağ yakıyom der gibi umarım yoktur inanın üzülmeye başladım hayal kırıklığına uğradım ya inşallah utandırır beni tşk bilgileriniz içinbence duman atması normal sonuçta motor soğuk arabayı bile sabah çalştırdığın zaman duman atar ama ısındıktan sonra duman atmaz bence kafaya takma..
kardeş cikle çekili vaziyette çalışmıyor zaten marşa basa basa marş zayıflıyor ayak marşıyla basıyom bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bazende vurduruyom genelde hep böyle eziyet gibi ya evet benide mavi duman tedirgin ediyorzaten olması gerekenden biraz al seviyede yağ ama nasıl oluyorda bunu yapıyor problemi ne acaba ben tam anlamıyorum motordan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
ama kardeş sabahları arabalarda duman atar doğru ama onun rengi beyaz olur ve soğuk motor atar benim bildiğime göre bu mavi atıyor yağ yakıyom der gibi umarım yoktur inanın üzülmeye başladım hayal kırıklığına uğradım ya inşallah utandırır beni tşk bilgileriniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
ama kardeş sabahları arabalarda duman atar doğru ama onun rengi beyaz olur ve soğuk motor atar benim bildiğime göre bu mavi atıyor yağ yakıyom der gibi umarım yoktur inanın üzülmeye başladım hayal kırıklığına uğradım ya inşallah utandırır beni tşk bilgileriniz için
Beyler hiç çenenizi yormayın bakın tahmin ettiğim gibi çıktı.
http://www.motosiklet.net/forum/cok...adli-kullanici-icin-coklu-uyelik-uyarisi.html
Beyler hiç çenenizi yormayın bakın tahmin ettiğim gibi çıktı.
http://www.motosiklet.net/forum/cok...adli-kullanici-icin-coklu-uyelik-uyarisi.html