Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

koray orj aynaları neden beğenmiyorsun?

bende daha önceleri apache vardı aynaları mükemmeldi. geniş açılı falan.. şimdi arkamı tam göremiyorum.. yada universal birşey almak gerekecek kaliteli..

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

sen degilmiydin yağ kalmamış veya senin urafe söylentinle yağ koymamışlar diye ayrıca bende motoruma 3 kişi biniyorum 4000km yaptırıyom yag aynı bırakın cbf in peşinden koşmayı yağda yaksa bile ybr den fazla sattığı ksin bırakın bu muhabbeti artık

tamam artık sende bu konuda birşey söyleme ..efendi gibi gel sohbet edelim, sorunlarımızı paylaşalım çözüm bulalım.. diyelim ki ybr yağ yakıyor ama bunu unutma cbf daha fazla yakıyor.yine bizim motorlar üstün :queen:

F54

biri beni ispiyon etmiş admin e mesajlarım silinmiş:queen: halbuki hepsi nin doğruluk payı %100 herkez biliyor neden hem yalan şeyler söyleyip hem admin e şikayet ediyorlar anlamadım... beyler

F54

bende bu günler dokurcun nallıhan göynük yapmayı düşünüyorum ama oralar sakarya ya göre yüksek olduğu için soğuktur diye tırsıyorum yani..

eyvallah abi saolasn...
bu arada yeni gördüm motorun hayırlı olsun...
kazasız belasız inş.
ben prosev in montunu kullanıyorum abi gayet memnunum...
yağmurluğunu bir arkadaşa aldık oda çok memnun olduğunu söyledi...
kaliteli malzeme....

Sağol kardeşim, darısı senin hayaline inşallah.
Eğer Fazer alırsan bir tur verirsin değil mi :p
Prosev'in pantolonunu denedim ama dizlikleri çok sert geldi bana.
O kadar sertki oturunca katlanmıyor neredeyse :p

F54

Hiç deneme bence :mrgreen:
sakarya da havalar tam sonbahar havası yahış yok güneşe çıkınca hava ısıtıyor ama dediğim gibi oralar yüksek ve soğuktur neyse ben nisan gibi gezmeye başlarım.. birde bugün arka çamurluğa ilave saç yaptım birde onu siyaha boyadım yağışlara hazırlık yapıyorum ee nede olsa önümüz kış

F54

ben daha yeni pirelli taktım daha 1 ay oldu ve yağışta performansı güzel tecrübe ederek gördüm...

biri beni ispiyon etmiş admin e mesajlarım silinmiş:queen: halbuki hepsi nin doğruluk payı %100 herkez biliyor neden hem yalan şeyler söyleyip hem admin e şikayet ediyorlar anlamadım... beyler

abi kıskanıyorlar ondan dolayı şikayet ediyorlar hemen :queen:

Bugün 80 km yapdım dondum valla :queen:

okan siz donun biz burada gezelim doya doya :queen:

Bugün 10 kmden fazla gt250 r la dolaştım uzun yolda gücü baya iyi oluyor gazı çekince direk 120 130 :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar