Gelin gelin abi senide beklerim yolun düşerseboş mezar var içine girermisin...?????:queen::queen::queen::queen::queen:
recai nin yanına git ağa..... uzaktan uzağa olmaz.. 2 bardak çayını iç hemi...
Onuda Verdi..recai ybr yi sattınız ya şimdi sizde uzay kafa vardı onuda verdiniz mi yoksa elinizde mi bir bilgi verirsen sevinirim
sahtekar herif bnm gözümde ybr bitmişti oğlum.Kİng e binen başka motora binemez sende değiştrsen iyi olur.motor sürmekten zevk alırsın.gökhanla geçen gün 3.viteste belsiz teker yaptık 2-3 direk gittik valla.son sürat 175 kmh manyak bişey aga at çöpe ybr yi![]()
Birader En turşu ybr'yi almışsın..Ondan Ybr gözünde bitmiş Senin motorda gerçekten turşuluk var gitmiyordu. :queen: 1 hafta ben kullansam açılıcaktı ama çocuk Zaten motora binmedi yatırdı...
Benim motora 3.750 lira teklif ediyorlar..Vermiyorum King ming kafama sokma..Valla 3 ybr var 3'ünü satarız..Senide alırız 4 kişi king almaya antepe gideriz..3 king bulmak zorunda kalırsın bize :queen: Yaz sonu araba alıcam kolay satılıcak motor lazım belki dylan alır 1-2 ay binerim Yazın..Motor' sevdasını iyice içimden atayım diye oda..