Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

boş mezar var içine girermisin...?????:queen::queen::queen::queen::queen:

recai nin yanına git ağa..... uzaktan uzağa olmaz.. 2 bardak çayını iç hemi...
Gelin gelin abi senide beklerim yolun düşerse :)
recai ybr yi sattınız ya şimdi sizde uzay kafa vardı onuda verdiniz mi yoksa elinizde mi bir bilgi verirsen sevinirim
Onuda Verdi..:)

sahtekar herif bnm gözümde ybr bitmişti oğlum.Kİng e binen başka motora binemez sende değiştrsen iyi olur.motor sürmekten zevk alırsın.gökhanla geçen gün 3.viteste belsiz teker yaptık 2-3 direk gittik valla.son sürat 175 kmh manyak bişey aga at çöpe ybr yi:p:p:p

Birader En turşu ybr'yi almışsın..Ondan Ybr gözünde bitmiş Senin motorda gerçekten turşuluk var gitmiyordu. :queen: 1 hafta ben kullansam açılıcaktı ama çocuk Zaten motora binmedi yatırdı...

Benim motora 3.750 lira teklif ediyorlar..Vermiyorum King ming kafama sokma..Valla 3 ybr var 3'ünü satarız..Senide alırız 4 kişi king almaya antepe gideriz..3 king bulmak zorunda kalırsın bize :queen: Yaz sonu araba alıcam kolay satılıcak motor lazım belki dylan alır 1-2 ay binerim Yazın..Motor' sevdasını iyice içimden atayım diye oda..:) Ama oda kolay satılmıyor ybr gibi..Ybr' nin gözünü seveyim ben..Yarın istesem satarım :p

recai antalyada uzay kafaların fiyatları ne kadardır toplama yan sanayi flan da olur bir bilgin var mı yada ucuz parça satan bir yer

recai antalyada uzay kafaların fiyatları ne kadardır toplama yan sanayi flan da olur bir bilgin var mı yada ucuz parça satan bir yer

Çöl ticaret ve nerseye sormak lazım orda mutlaka bulursun..Yan sanayi komple yuvarlak kafa 70 lira..Uzay kafayı bilmiyorum ama..

reco oldu ya sizin oralara yeniden yolum düştü kesin uğrarım.... alternatifim yok....

efsane yine yollarda yakında....

abi bu yaz gelecem inş. o taraflara istanbulda olursan mutlak görüşmek dileğiyle :D

hayırlısı olsun abi şimdiden sağ sağlim gidip gelmen dilekleriyle :cat:

ramazan abi farı yaptım ancak biraz çerçevesinde çirkinlik oldu sebebi ufakmış reno farı ondan eski şeyini kestim biçtim silikonladım sıcak silikon tabi oda far açılınca eriyor tekrar :D bir iki ayardan sonra olacak gibi bakalım şimdilik sonuç iyi aydınlatma açısından

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar