Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar,sıfır alacağım ybr 125 ime xenon far takmak istiyorum lır almaz,dahili bir düğme de koyacaklarmış motora,açık kapama için. acaba motorun aküsüne ya da başka bir tesisatına zarar verir miyim,yoksa orjinal mi kullanayım...

kardeş seni nasıl taklit ettim onu anlayamadım ?

Yukardakı 2 yazının başlarına bak abi :) Senin rutün yazdığın ''slm arkadaşlar'' yazısını peşpeşe gelince taklit anlamış abimiz :mrgreen:

s.alykm hayırlı geceler arkadaslar.okancım motorun cok guzel olmus.bravo guzel yapmıssın.cok guzel bı tesaduf oldu okan motoru bugun dadaşa bıraktım bende karbon kaplatıyorum.aynı o arka basakmakları bıde zıncır uzerındekı plastıgı

s.alykm hayırlı geceler arkadaslar.okancım motorun cok guzel olmus.bravo guzel yapmıssın.cok guzel bı tesaduf oldu okan motoru bugun dadaşa bıraktım bende karbon kaplatıyorum.aynı o arka basakmakları bıde zıncır uzerındekı plastıgı

Aleykum selam.Egzoz uzerınıde yaptırsaydın abi:)

uniqe kardeşim bu kaplama olayının yapılışında dikkat etmemiz gerekenler nelerdir yani yaparken neyine dikkat edelim bende yarın kaplıyacamda...bide sormak istediğim köşeleri kırılmadan nasıl döndün hiç iz kalmamış tek parça halindemi yoksa egzos üstü kapağı bi kaç parçadan mı yaptın...

uniqe kardeşim bu kaplama olayının yapılışında dikkat etmemiz gerekenler nelerdir yani yaparken neyine dikkat edelim bende yarın kaplıyacamda...bide sormak istediğim köşeleri kırılmadan nasıl döndün hiç iz kalmamış tek parça halindemi yoksa egzos üstü kapağı bi kaç parçadan mı yaptın...

Tek parça ayrıca ısıtınca heryere dönüyor yumuşuyor.Kendin yaparsan anlarsın zaten :)

s.a ybr arkadaşlar.benim siyah incidde orta dişliden böyle hiç çalıştırmadan garajdan parkederken hafif bir tıkır tıkır ama hafif bir ses geliyor normalmidir göstermem gereklimi acaba

hayırlı olsan reco,ybr piyasası artık bitti aga ya millet ya runner ya dylan ya king diyor::)

dylan alalaım çatapat gezelim leovince ile:)

Çok temiz dylan var 3 tane takası kabul ediyor.. Çok temiz runner var , ve king var hepsi takasa evet dedi düşünme sürecindeyim bakalım..Bacanak bide şu anahtarları yolla bişi yap adama lazımmış

slm arkadaşlar nasılsınız ybr forumu sessizliğe bürünmüş ramazan abi gitti forum durdu hadi canlanalım arkadaşlar :queen:

okan sese geldim ama daha istanbula gelmedim... nokıa e71 üzerinden bağlanıyorum... kota sorunum var ve resimler yaklaşık 30 dk anca açılıyor.. o yüzden 1 hafta 10 gün sonra bakabilirim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar