Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Gene sen gibi kaplık kaplatmıyom reco :mrgreen: Yağ,buji,hava filtresi değişimi sonrası motorum 4 de 110 gördü full orjinal :)

Oto modifiyecisinden buldum ben.

Bi dediğin bi dediğini tutmuyor geçmiş msjlarına bak çektiğin şeritlere amele işi diyen sen deilmisin oğlum bi acayipsin yemin ediyom ya :cherry: ? Kaplattığın kaplama 3m karbon..Herkesde var burada..Yeni bişi değil yani oda antalyada meşhur

O şeritleri çek diye ısrar eden benim..Bana taş atma hiç sen dediklerimi dinle bak motorun ne güzel oluyo..Sadece şerit çektin motor 10 numara oldu :wiinkk: O sinyalleri 2009 sinyalden al kırmızıya kapla bak ozaman nasıl olcak motor..

Son düzenleme:
Bi dediğin bi dediğini tutmuyor geçmiş msjlarına bak çektiğin şeritlere amele işi diyen sen deilmisin oğlum bi acayipsin yemin ediyom ya :cherry: ? Kaplattığın kaplama 3m karbon..Herkesde var burada..Yeni bişi değil yani oda antalyada meşhur

O şeritleri çek diye ısrar eden benim..Bana taş atma hiç sen dediklerimi dinle bak motorun ne güzel oluyo..Sadece şerit çektin motor 10 numara oldu :wiinkk: O sinyalleri 2009 sinyalden al kırmızıya kapla bak ozaman nasıl olcak motor..

Orda olsam 100 % bu renk yapmazdım boluda tek benim ybr artıstık yapma reco :) Ben yenı bıse demedım burdada var ama ybr pıyasası yok burda.Sinyalleride kırmızı yapmıcam sana ınat led sınyal yapıcam kesın sızın orda led sınyal yapanda vardır :) Jant serıtlerınıde sız dedınız dıye yapdım uag lerde goruyom burda sokesım gelıyo :)

Orda olsam 100 % bu renk yapmazdım boluda tek benim ybr artıstık yapma reco :) Ben yenı bıse demedım burdada var ama ybr pıyasası yok burda.Sinyalleride kırmızı yapmıcam sana ınat led sınyal yapıcam kesın sızın orda led sınyal yapanda vardır :) Jant serıtlerınıde sız dedınız dıye yapdım uag lerde goruyom burda sokesım gelıyo :)

Biraderim kusura bakmada inada girme benle motorun böyle güzel başka bişi yapma..İnadına bende uraşıcam seninle..Fazla zorlama atlar gelirim bi sabah bakarsın motor tamamen yapılı halde :cherry: Valla led sinyalde var :queen: kırmızı yap kırmızı aug nedir bilmem ben..Ybrden görüp yaptıkları kesin atası neyse o :p

Sanmıyorum geliceğini..

Ramazan abi burdamısın ? Komple ybr alt motoru nekadardır sence..Yan sanayi ve orjinal fiyatını nerden öğrenebilirim arkadaşa lazımda..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm ybr ciler hayırlı pazarlar...!!! ybr ye 200 kg yük binsek. hız olarak 100-100 rahatca gidermi?

selam arkadaşlar,sıfır alacağım ybr 125 ime xenon far takmak istiyorum lır almaz,dahili bir düğme de koyacaklarmış motora,açık kapama için. acaba motorun aküsüne ya da başka bir tesisatına zarar verir miyim,yoksa orjinal mi kullanayım...

a.s fatih kardeş...

arkadaşlar benim ybr den benzin kokusu geliyor heralde deponun ordan bu normalmidir.başka yerden geldigini sanmıyorum 1-2 tur atyorum durduruyorum hafifden benzin kokuyor.egzosdanda atmıyor depo kapagına yaklaştıkca çok belli oluyor nedendir acaba:silent:

a.s fatih kardeş...

arkadaşlar benim ybr den benzin kokusu geliyor heralde deponun ordan bu normalmidir.başka yerden geldigini sanmıyorum 1-2 tur atyorum durduruyorum hafifden benzin kokuyor.egzosdanda atmıyor depo kapagına yaklaştıkca çok belli oluyor nedendir acaba:silent:

kardeş benimkindede oluyor ama şöğle özellikle kaskı deponun üstüne koyarsan giydiğimde benzin kokuyor içi :D

bir bilen yok mu burada,ayıp ama,anca makara mı yapıyorsunuz yoksa fat280 arkadaşımın beni taklit ederek yaptığı gibi ...

selam arkadaşlar,sıfır alacağım ybr 125 ime xenon far takmak istiyorum lır almaz,dahili bir düğme de koyacaklarmış motora,açık kapama için. acaba motorun aküsüne ya da başka bir tesisatına zarar verir miyim,yoksa orjinal mi kullanayım...

daha iyi olur işte akün bitmez benım gece gunduz yanıyor farlar akü yetersız kalıyor marşa basmıyor arada

Merhaba arkadaşlar,
Zinciri değiştirmem gerekiyor. SFR marka o-ringli zinciri önerir misiniz , aranızda kullanan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar