Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ağa bu kırmızı folyalar var onlardanmı... gerçekten güzel duruyor... sinyalleri yakından resimleyip atarmısın desem ayp olurmu....

abi sende çok şey istiyorsun dermişim :queen:

okanla recai arasında büyük bir kapışma başladı bakalım diğer atağı kim yapacak ve kim galip gelecek :p

abi ayıp oluyor yolda giderken alem mi yapılır senden beklemezdim :p bizde seni düzgün sürücü bilirdik kötü örnek teşkil ediyon motosiklet camiasına :queen::queen::queen:

ramço abi o sinaylleri kırmızı yapma işlemi antalayada yıllardr var:) çok basit folyo ile kaplanıyor çok estetk duruyor.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

okan sen o motorlar gezecen o şekil antalayada seni taşlarlar artık alay konusu olursun..:D.sakın kepez eski sanayi yalım civarına gitme:D:D:D :p:p

alıntı yapayım bare...enes folyo ise sorun yok istanbulda yapan yer biliyorum... dobloma ve ybr me yapacağım bende....

fatih kimse benim kötü yanlarımı örnek almasın...
.

Uploaded with ImageShack.us
aha bir resimde benden olsun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------

Uploaded with ImageShack.us

enes folyo ise sorun yok istanbulda yapan yer biliyorum... dobloma ve ybr me yapacağım bende....

:p:p:p:p:p:p

ramço abi o sinaylleri kırmızı yapma işlemi antalayada yıllardr var:) çok basit folyo ile kaplanıyor çok estetk duruyor.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------

okan sen o motorlar gezecen o şekil antalayada seni taşlarlar artık alay konusu olursun..:D.sakın kepez eski sanayi yalım civarına gitme:D:D:D :p:p

Ben böyle motorları görsem uzaylı diye taşlarım :mrgreen:

ramço abi rx king her türlü benzini kat artık mazotla benizinin karıştıtır giderim :D:D

zaten 2 zamanlı.... yağ yerine mazot katarım diyorsun....:p:p:p:p
madem benzini bu kadar düşünüyorsun o zaman ybr yi hiç satma...

benzin olayını hiç düşünmerdim ki.zaten ybr ye filtre açık biniyorum basarsam zaten 25 km anca gidiyor 5 tl iile.

bern motora ihtiyaçtan değil zevkine biniyorum genelde hafta sonları biniyorum.ybr az yakan bir motor değil...

Enes beni taşlayan hiç olmadı okanın motoru gibi sade benimkide :cherry:

alıntı yapayım bare...enes folyo ise sorun yok istanbulda yapan yer biliyorum... dobloma ve ybr me yapacağım bende....

.

amin abi :queen:

Ben böyle motorları görsem uzaylı diye taşlarım :mrgreen:

aynen bende okana katılıyorum :queen:

yakıyo ama gidiyor abi basmassanda yakmıyor aksine..rx king im var dedimmi sana başka bi gözle bakıyotrlar yemn ederim.

ben başkayım havamı atarım kızları tavlarım misali diyorsun enes öğle mi :queen:

Enes beni taşlayan hiç olmadı okanın motoru gibi sade benimkide :cherry:

amin abi :queen:

aynen bende okana katılıyorum :queen:

orası alanya abi herşey normal motoru rezalet eden vilayet:)

yanaklı ybr önde kocaman koruma demirli..çift egzos öne liselim yazısı:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar