www.simitçirecai.com :mrgreen:
Abi reklamcı yapıyor yağışkan bişi bende tam anlamıyorum
ağa bu kırmızı folyalar var onlardanmı... gerçekten güzel duruyor... sinyalleri yakından resimleyip atarmısın desem ayp olurmu....
ağa bu kırmızı folyalar var onlardanmı... gerçekten güzel duruyor... sinyalleri yakından resimleyip atarmısın desem ayp olurmu....

Asaletim yeterrr :bounce:
abi ayıp oluyor yolda giderken alem mi yapılır senden beklemezdimbizde seni düzgün sürücü bilirdik kötü örnek teşkil ediyon motosiklet camiasına :queen::queen::queen:
Uploaded with ImageShack.us
aha bir resimde benden olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------
Uploaded with ImageShack.us
enes folyo ise sorun yok istanbulda yapan yer biliyorum... dobloma ve ybr me yapacağım bende....
fatih kimse benim kötü yanlarımı örnek almasın...
![]()
ramço abi o sinaylleri kırmızı yapma işlemi antalayada yıllardr varçok basit folyo ile kaplanıyor çok estetk duruyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------
okan sen o motorlar gezecen o şekil antalayada seni taşlarlar artık alay konusu olursun...sakın kepez eski sanayi yalım civarına gitme
![]()
![]()
Ben böyle motorları görsem uzaylı diye taşlarım :mrgreen:
ramço abi rx king her türlü benzini kat artık mazotla benizinin karıştıtır giderim![]()
zaten 2 zamanlı.... yağ yerine mazot katarım diyorsun....
madem benzini bu kadar düşünüyorsun o zaman ybr yi hiç satma...
benzin olayını hiç düşünmerdim ki.zaten ybr ye filtre açık biniyorum basarsam zaten 25 km anca gidiyor 5 tl iile.
bern motora ihtiyaçtan değil zevkine biniyorum genelde hafta sonları biniyorum.ybr az yakan bir motor değil...
king daha fazla yakacaktır ama unutma...
ramço abi o sinaylleri kırmızı yapma işlemi antalayada yıllardr varçok basit folyo ile kaplanıyor çok estetk duruyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------
okan sen o motorlar gezecen o şekil antalayada seni taşlarlar artık alay konusu olursun...sakın kepez eski sanayi yalım civarına gitme
![]()
![]()
alıntı yapayım bare...enes folyo ise sorun yok istanbulda yapan yer biliyorum... dobloma ve ybr me yapacağım bende....
fatih kimse benim kötü yanlarımı örnek almasın...
.
Ben böyle motorları görsem uzaylı diye taşlarım :mrgreen:
yakıyo ama gidiyor abi basmassanda yakmıyor aksine..rx king im var dedimmi sana başka bi gözle bakıyotrlar yemn ederim.
Enes beni taşlayan hiç olmadı okanın motoru gibi sade benimkide :cherry:
amin abi :queen:
aynen bende okana katılıyorum :queen: