I came back,yakında full online.yuvarlak farla aranıza geliyorum :uro:: büyük modifiye geliyor::zwink::
Ohoo uğur..Ben neler yaptım sen daha yuvarlak fara ceviricen be
I came back,yakında full online.yuvarlak farla aranıza geliyorum :uro:: büyük modifiye geliyor::zwink::
Okan bi yerini kırıcan dikkat et oğlum yaw
Ramazan abi 20-40 var benim motorda geçen konuşmuştuk 3 gündür bu yağla geziyorum bakımdan falan sonra motor kendini aştı..Gaza bi asılıyorum yemin ediyorum kıçı dans ediyor Show manyağı oldu sokaklarNeyse yarın son işlerim için sanayiye gidicem
Castrol 20-40 var şuan üzerinde yarı sentetik castrol 10-40 mı alayım, 10-50 castrol tam sentetik racing mi Geçen bakımda 10-50 castrol racing koydum tam sentetik sen koyma demiştin bu sefer yarı sentetik koymayı düşünüyorum 10-40 sıcak antalya ve benim zorlayıcı kullanımım için nasıl olur ?
uçuyorsunuz be dostum..... azcık yavaşlayın ..hızlanmak yanlış....
hasan dostum ben mıchılen ve pirelliye kötü demedim..on numara lastikler.... ben şekilini sevmiyorum mıchılen in ..ince geliyor bana.... pirellide diyecek lafım yok.. ama ikiside güzel lastik.. ben duro seviyorum.... ama bu mıchılen ve pirelli kötü demiyorum....
heh böyle de başım üstüne bee....![]()
arkadaşlar tekrar merhaba hala bi fikir bekliyorumkısaca özetleyeyim müsadenizle
"bir kış boyunca motorumu ben çalıştırmadım , doğal olarak şimdi de kendisi çalışmıyor. Akü sü bitmişti şarj ettirdim. Yemedi
Bu sefer arabanın aküsünü bağladım . marş basıyor ama motor yüne de çalışmıyor. Bujiyi kontrol ettim ateşleme yapıyor. Sorun yok . Ama motor yine de banamısın demiyor. Alternatif fikri olan var mı. Bakılacak kontrol edilecek başka bir yer ?"
Teşekkürler şimdiden
fat280 teşekkür ederim cevap için. dediklerini deneyeceğim.
recai motorun sanki çocuk motoru gibi olmuş o ne hal öğle :queen::queen::queen:
günaydın arkadaşlar nasılsınız...yeni konu açtım bi bakın...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/88068-arkadasinmi-var-derdin-var.html
recai bizde 2040 koyduk....
motoru alalı 4 ay oluyor 0 aldım dostum teşekkür ediyorumbu 2011 model makyajdan once alınmış heralde---motorda bi tuhaf geldi bi yorum yapamıycamistanbulda bunları takana style filan diyolar orda modaymış herkezin kendi motoru kendi zevki
![]()
recai aga güzel olmuş ama arka ayak kısmına yaptırmsan bnce daha güzel olurmuş biraz boğmş gbi
antalyada piyasa bu anlayan bilir![]()
eywallah abi..Gidişide köpek gibi oldu yeminle..recai motor eğzost demiri yan basamak demiri hariç geçer not almıştır....
recaı lastiği yak ruhunu değil.... yürü kim tutar seni...![]()