Ben az biniyom heralde.2009 un 5 ncı ayında aldım daha 9500 lerde![]()
Lastikleride yeniledik bakalım ne olacak![]()
boş dolu derken okan boş dolusu mu var kastiğin 70-80 derken genişliğinden bahsediyoruz :queen:
55 verdim ya oralarda daha ucuzdur ama mecburuz ne yapalım.
Anladım zaten ben çamurluğun orayı doldurmasından bahsettim görüntü olarak![]()
hmmm... valla bende araştırmadım kaç para bilmiyorum.. ırc yada başka marka varmıydı... birde lastiklerin dubleks mi...
okan çamurda o kadar fazla sürmediğimden şuan öğle fazla çamur attığını görmedim ama hamuru sert biraz galiba 2500 km kullandım belkide daha fazla hala sıfır gibi duruyor![]()
Evet tubeless ama ben şamyelle takdım.
Yav çamur atmasından değil dolgunluk anlamında öbürküler ince gibiydi bu daha dolgun görünüyor :cherry:
neden şamyelle taktın.... tubles daha iyi değilmi... benim için tubles daha iyi...
Jant tubeless e göre olmadığından güvenemedim sert bi çukura girdiğinde foss diye açarsa bide![]()
bak 2004 yılında ik ybr m 2006 da ikinci ybr 2008 üçüncü ybr m.. heside şamyelli idi ben dubles yaptım... sadece yapman gereken sibob almak..... oda riallide 1,5 tl... şamyel çabuk iniyor o yüzden dublesk en güzeli...
Neyse takdık şimdilik![]()
sonuna kadar zorla birşey olmaz,benim motor 1 de 41 2de 60 3 de 80 4 de 103 görüyor![]()
sen ozaman 5. vitesi kullanmıyon :queen: ben bi deniyim bakam...çok bagırıyo hocam ozamanda motor
birdahaki sefere aklında bulunsun....
sen ozaman 5. vitesi kullanmıyon :queen: ben bi deniyim bakam...çok bagırıyo hocam ozamanda motor
okan eskişehirdeki etkinliğe katılsana... ben ta istanbuldan kalkıp gideceğim...
Bu aralar şehir dışına çıkamam gibiAma güzel olurdu :cat: