Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dün akşam üzeri çevre yoluna çıkayım motora bir basayım dedim motor nasıl diye çıktım bastım bir ara gazı kestiydim yavaşlayacaktım motor stop etti çektim kenera bastım bir iki yok baktım benzin bitmiş :salut: neyse az yatırdım bir iki salla fla çalıştı biraz gittim çarşı içine grdim shell e kadar gitmem gerekti mecburen tam az kaldı derken gene durdu gene salladım ama bu sefer çalışmadı shell e 50m kala bir bastım çalıştı ama zaten varmıştım 40 liralık aldım motora benzin ibre yeriyı çok az geçti zaten dopaya baksam yarıya bile gelmemiş gibi bakalım kaç km gidecek :D

ben bınmem zaten.zevklı gelmıyo o zaman.camur oluyo her yer.bi havalar düzelsın motoru cıkarayımda su zenonun markasına falan bakıcam..siz burada baya bi konustunuz zenon hakkında.bakıyım benımkı ıyısımı

s.a. arkadaşlar ne yaparsınız bugün burası baya sıcaktı ama kapalıydıda hava :D

Sanayide bir bakayım ne modeller var.Irc var bu desenden.

images

uniqe;Geçen hafta Göynük gezisi yapacaktık hava müsade etmedi. Kısmetse havalar düzelir düzelmez ilk fırsatta gideceğiz.Gerçi Bolu!ya bağlı olmasına karşı İl merkezine biraz uzak kalıyor ama oraya gittiğimizde şuraya mutlaka uğrayın, burayı mutlaka görün gibi tavsiye edeceğin yerler varmı.
Birde orada bir su varmış mide ye falan iyi geliyormuş. Kaynım 20-25 yıl önce Göynük!te bir şifalı su var o sudan içtim eve de getirdim mide rahatsızlıklarım falan kalmadı demişti.Böyle bir su varmı ya da ne derece doğru ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar