Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geçmiş olsun recai kardeş, polise eğitim vermezler boy-kilosuna bakarak alırlarsa olacağı bu,bir söz var ne kadar uygun söylemesi bilmiyorum ama ...... kadı sevmiş, şikayetin kime diye,boşveeeer takma kafanı, değmez

eywallah biraz sonra gidip çıkartıcam duran motora ceza yazan polisi kutluyorum..Plakamı sökücem hiç bir çevirmede durmayacam bundan sonra :wiinkk:

eywallah biraz sonra gidip çıkartıcam duran motora ceza yazan polisi kutluyorum..Plakamı sökücem hiç bir çevirmede durmayacam bundan sonra :wiinkk:

en çok polisten ben kaçmışımdır.. yakalayan polisler hiç bir evrak eksik değil neden kaçıyorsun diye sorduklarında sizde kovalamayın diyorum... çevirince yazacak ceza buluyorlar...

ben geçen sene yaz hyosung ile çıkmıştım dağa bayıra yaylaya.. sonuç amartisör keçesi patlamıştı ama ben yinede çıkmıştım...

arkadaşlar almak istiyen varsa Komple uzay kafa farımı satıyorum çiziksiz
snc00213x.jpg

snc00229l.jpg

niye satıyon LA yuvarlak faramı çeviriyon.Jant şeridini kendınmı yaptırdın yoksa satılıyor mu böyle

Çıkardım beyler ybr'mi 43 Lira park parası ödedim çekici + 1 gün konaklama üstüne bide mangal sucuk partisi yaptım :) Kafayı satıyorum yuvarlak angel eye far dan alıcam uğur şeritler böyle satılıyor..

O kadar pahalı değil ama kart yok işte bende birde hemde güvenmiyorum sitelere.

http://www.motogiyim.com/main/metzeler_me_22_9090__18__lastik-593-91-21.html

60 tl lastik.Kargoda en fazla 10 tutsa 70 işte :)

Gene senin antalya merkezde vardır burda merkezde yok.

hayırlısı kardeş en çok sevmediğim şey işte bu aradığını bulamamak çok şey arıyorum ama Alanya da bir türlü bulamıyorum Konya da olmak istiyorum bu aradığını bulma konusunda :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar