herkeze sevgiler saygılar arkadaşlar...
sonunda siyah ybr mi aldım salı gunu teslım alıcam en yakın surede
fotografları koyarımiyenı kulanıcıyım paylastıgınız bılgıler cok yardımcı olucak
bana zaten uzun zamandırda forumun takıpcısıyım...
:rendeer: herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer:
Arkadasım aldıgın motor 125cc lik 10,5 beygir hacmınde bır motosıklet bu motosıklet 100-110 gececek olsa vırajlarda yatırıpta donecek olsa ona gore tasarlardı bunu yapan arkadaslar.120 yapabılırsın belkı ama bu motosıkletle 120kmh hızla gıtmek yada vırajları motosıkleti yatırarak almak bence guvenlıgın için tehlıkelı olur dıye düşünüyorum.
Diğer yandan ybr cok güsel ve sağlam bi makina,iyi karar vermişsin.Bende daha bugün aldım ve oldukcada içime sinerek aldım.Dediğim gibi bence sen yinede yan yatırma ve hız konusunu tekrar düşün sonucta bi araba değil 2teker üstünde ve sürekli tehlikedesin.
herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim...
sonunda siyah ybr mi aldım salı gunu teslım alıcam en yakın surede
fotografları koyarımiyenı kulanıcıyım paylastıgınız bılgıler cok yardımcı olucak
bana zaten uzun zamandırda forumun takıpcısıyım...
:rendeer: herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer:
k714m' Alıntı:ikincisi: hız sorunu ben motorla sınırlıda olsa hız yapmayı dusunuyordum.ama bazı arkadaslar 100 km hızı gecmiyor diye yazmıslar. bunada bi acıklama yapabilirmisiniz
Arkadasım aldıgın motor 125cc lik 10,5 beygir hacmınde bır motosıklet bu motosıklet 100-110 gececek olsa vırajlarda yatırıpta donecek olsa ona gore tasarlardı bunu yapan arkadaslar.120 yapabılırsın belkı ama bu motosıkletle 120kmh hızla gıtmek yada vırajları motosıkleti yatırarak almak bence guvenlıgın için tehlıkelı olur dıye düşünüyorum.
Diğer yandan ybr cok güsel ve sağlam bi makina,iyi karar vermişsin.Bende daha bugün aldım ve oldukcada içime sinerek aldım.Dediğim gibi bence sen yinede yan yatırma ve hız konusunu tekrar düşün sonucta bi araba değil 2teker üstünde ve sürekli tehlikedesin.
herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim...
Son düzenleme: