Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr'ın modifiye edilmeye ihtiyacı yokki:cat:
gotti' Alıntı:arkadaşlar ben dayanamıyom artık yahuuu :queen: salı olsun artık motorum gelsin.arkadaşlar lazer kasklar nası?mont ne marka alamalıyım şöyle içi çıkanlar varmıs yazında gıyılcek bısey olsu ıstıyom 200-250 lıra verebılırımm monta tavsiyeleriniz neler arkadaslar??
gel salı :queen: gel salı :queen: gel salı:queen:
k714m.' Alıntı:free eagles kardes, amotsorleri asagıya kesmeden cekme sansımız olursa dediin gibi daha iyi olur.dreksiyonuda motorun uzerine uzanacak sekilde yaptıracaz.ayna falan da olmayacak.guzel olacak insallah.iyi kalın
lespaul_84' Alıntı:selam arkadaşlar.
benim motorum 305 km oldu. dün motogp'ye gittik, 140 km sini dün yaptım zaten.
sormak istediğim birşey var. benim ybr dururken 1. vitesteyken "boş"a çok zor geçiyor. genellikle boşu atlayıp direk 2ye geçiyor. üstelik bazen pedal da çok sert oluyo, zor geçiyo vites. bunlar dururken oluyo ama giderken bir sorun yok. gerçi giderken hiç boşa geçirmek için uğraşmadım. ama en azından giderken 1'den 2'ye geçerken bir sorunum yok. pedal da sert değil.
bir de dün 1-2 kez zorladım boşa geçti gözüktü, boş vites ışığı yandı ama elimi debriyajdan yavaşça çektiğimde boşta değildi.
ışıklarda durduğumda motor çalışırken vitesi boşa almak istiyorum ve genellikle bu sorunla karşılaşıyorum. sebebi nedir sizce? bilgisi olan var mı?