kare far olduğundan altına koymamışlar..:d benimde hoşuma gidiyor.. burdaki 2 servistede yok
benim motorda o yok....
arkadaşlar bu ybr 125 cty ile ybr 125 factor modeli arasındaki fark nedir bilen var mı ?
arkadaşlar arka jant çukura düştüğümde kenarı açıldı.tamirciye götürdüm düzeltme kalktı ve jantı çatlattı.jantı tamir ettik falan ama,şimdide lastiğin dudağı ile jantın arasından hava kaçırıyor.yeni bir tane jantmı almammı gerekiyor yada ne yapmalıyım bilmiyorum.
istanbul kadıköyde bu işlerle uğraşan bir usta tanıyorum... ama sizin oralar uzak be usta....
yeni birtane jant alsam diyorum.nette araştırdım ama tanınmış sitelerde bulamadım.fiyat ne kadar acaba bilgisi oln varmı.tşk ler
arkadaşlar arka jant çukura düştüğümde kenarı açıldı.tamirciye götürdüm düzeltme kalktı ve jantı çatlattı.jantı tamir ettik falan ama,şimdide lastiğin dudağı ile jantın arasından hava kaçırıyor.yeni bir tane jantmı almammı gerekiyor yada ne yapmalıyım bilmiyorum.
slm arkadaşlar siz değerli YBR severlere bi sorum olacak benim ön fren kolun da çok boşluk var ben bu boşluğu nasıl alabilirim resimli anlatabilirseniz çok sevinirim.
TEŞEKKÜRLER
bugün farkettim ki ön dişlinin dışa bakan yüzü içe bakan yüzüne göre çok daha hızlı aşınıyor.