ewet inik.Kış nendeniyle 4 ay boyunca bodrumda kapalı kalmış ve bende yenice çıkarmıştım.kanunisultan' Alıntı::silent: abi arka teker inmiş mi?:silent:
godfather' Alıntı:watregun motorun cidden güzelmiştabiş böle cilalanmş parlatılmış olunca baya bir karizmatik duruyor
az önce eve elirken yolda bi tane ybr gördüm insan ybr demeye bin şahit ister o makine için çamurun tozun içinden ybr simgesini çok zorseçiyorsun
ardından bir tane daha gördüm galiba o üst modeldi çünkü yamahanın sitesindeki ybr ile birebirdi
![]()
bi kardeş sormuştu bu 2006 ybr ler çindemi üretiliyor ?diye. bildiğim kadarıyla evet ybr yamaha tarafından fason olarak çinde ürettiliyor ancak bu işte yolda bir sürü gördüğünüz böyle dandirik motorlar gibi olmuyor belirli standartlara uygun olarak üretiliyor bunun nedeni ise sanırım çindeki ucuz iş gücü![]()
arkadaşım ön 25 arka 29 diye okumuştum sanırsam ama yılların ybrcilerine sormak lazımgamas' Alıntı:ybr ön ve arka lastik havaları hakkında bilgi verirmisiniz
zincir korumasının üzerinde hangi ağırlıkta hangi basıncı kullanman gerektiği tablo şeklinde yazıyor. şuan tam hatırlamıyorum değerleri. biyere not edip yazacağım buraya en kısa zamanda. aşağıdaki resimlerden birindede kırmızı ok işaretiyle gösterdim nerde yazdığını.gamas' Alıntı:ybr ön ve arka lastik havaları hakkında bilgi verirmisiniz