Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar antalya manavgattan ybr dostları varmı pazar gün alanyadan manavgat şelalesine bir gezi fikrimiz var

arkadaşlar 1 ile kalkınca kaçınca devirde sağlıklı olarak 2. vitese geçmeliyim?

6 bin ve üzeri dostum o anki ruh halinle alakalı bu aslında..yeri gelir 11.500 de 2 ye atarsın yeri gelir 6 binde.. Sağlıklı olani 7 bin devir..(bence)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 ----------

bu arada banada hayırlı olsun 2011 model motorsever master...

Uploaded with ImageShack.us

Ramço sedatin eksoz yeni mi:p:p:p

güzel araç ramço hayırlı olsun koltuklar yoksa içine motor bile alır bu sokarmısın o ayrı tabi :)

eyvallah sağol dostum araç panelvandır yani koltuksuz....

sedat egzost yeni değil... adam orjin verdi ama almadık..smoked el yapımı egzost var be sesi çok hoş.....

arkadaşlar, üstadlar makinelerinizin redline'da çevirdiği en üst devir?? benim 11.100 falan.

Uploaded with ImageShack.us

inşallah kardeşim sağol iyi dileklerin için, ama resim koymamışsın izlenimlerin yok

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/newreply.php?do=postreply&t=3794#ixzz14JWZjdt5

daha adamakıllı kullanmaya bile fırsatım olmadı kardeş,bugün allah nasip ederse plakası çıkacak,yarından itibaren aktif kullanmaya başlarım,bu arada bakımlar aynen 2004 ybrmde olduğu gibi 6000 km de bir yapılıyor,yağ değişimi de öyle ,sadece ilk bakım 1000km de ,sonrakiler 6000,12000,18000....diye gidiyor.servise kalsa para kazanmak için 2000 de bir gel diyor ama ,yamaha ybr kullanıcı kitabında böyle yazıyor,bilginiz olsun.:bounce:

güle güle kullanın.bende düşünüyorum.uzun yıllar süren mobylette ve scooter tecrübemden sonra şöyle güzel 0km bir scooter ya da bu motoru almayı düşünüyorum.

Hacı ben kararlıyım egzoz alıcam hava filtresiz motor gider burda full tozlu yollardayım.

Abiler benim bujinin durumu nasıl hamdi abi ramazan abi cevaplarsanız sevinirim.Sanırım bujiden belli olurmuş hava ayarı ?

fcodhu.jpg

Son düzenleme:
recai ben osram marka 55/60W ampül ile değiştirdim orjinalini çok fark ediyor ben sarı seviyorum sanada öneririm ucuz maliyetli çözüm. ;)

Hacı ben kararlıyım egzoz alıcam hava filtresiz motor gider burda full tozlu yollardayım.

Abiler benim bujinin durumu nasıl hamdi abi ramazan abi cevaplarsanız sevinirim.Sanırım bujiden belli olurmuş hava ayarı ?

fcodhu.jpg

bujinin rengine bakarak hava ayarının iyi olduğunu söyleye bilirim.. fakat kenarlardaki sarımtırak görüntü flaş ilemi o kadar açık çıktı ona bişşey diyemem... uzaktan bakıldığı kadarıyla 10 üzerinden 9 alabilecek bir yakım oranı var...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 ----------

Hayırlı olsun abi allah kaza bela göstermesin.

amin............................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar