dediğin gb şöyle olsa o mg delüxü titreşimsiz yapıp 2.000 tl yapsalar abi sen söle (yani haklı yada haksızmıyım) sen gider hangi motoru alırsın?
zafer kızma ama burası ybr forumu. mondial tartışmıyoruz burada.
uag'ye gelince... para yalan söylemez. fason motosikletler çok arıza yapıyor, güçsüz ve konforsuz. herşeyden önemlisi yolda güvenerek basamıyorsun (yol tutuşu, aerodinamiği ve viraj kabiliyeti berbat)... sen olsan hangisini alırsın :queen:
not: çin grubu motosikletlere saldıran bir imaj oluşturmak istemiyorum ybr den önce sinski (aynısından motoran diye de var) nin 125 cc. viteslisini uzun bir süre kullandım ancak ybr alınca şehir dışına motosikletle gidebilinceğini anladım... güven veriyor çünkü yolda, gerek fren gerek konfor gerek viraj kabiliyeti olarak...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 ----------
Yağ ferrariye yakıt ve yağ sağlayan shell in işidirAbi yamalubenin üretüm yerinde ne yazıyor ? 20 40 dan 10 40 shell e geçince yokuş yukarı 10 km/h attı![]()
![]()
![]()
yağ hızı çok etkiliyor. 10w-50 castrol power1 koy bir 5 km daha artar :mrgreen:
bir firma sponsor olduğu başka bir firmaya göre değerlendirilmemeli... ferrariye ürettiği yağla bizim aldığımız yağ aynı kalite mi? hayır... 100 oktan benzinin hakkını piyasadaki kaç araç verebiliyor??? :bounce:
Son düzenleme: