Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yeni Ybr de en ufak sorun bulursam Yamaha şirketi benle uğraşır şu an bir sorun bulamadım stop sorunu da yaşamıyorum ama kışın bu sorun baş gösterirse inanın boş zamanım bol bana sattıkları gibi sorunuda mühendislik anlamında yardımcı ve destek olmak zorundalar yoksa tüketici hakem heyeti devreye girecektir:cat:

tabi 4.700 gayme şıraaakkk diye masaya yatırınca insan sonuna kadar hizmet almak istiyor:queen::queen::cherry:

arkadaslar yeni ybr'lerle ilgili süphem var evet, ama lütfen 5000-10 000 km'deki arkadaslar ''yok bisey fissek gibi vs'' yazmasin. 30.000 km'ye kadar zaten ybr'den problem beklemem.

arkadaslar yeni ybr'lerle ilgili süphem var evet, ama lütfen 5000-10 000 km'deki arkadaslar ''yok bisey fissek gibi vs'' yazmasin. 30.000 km'ye kadar zaten ybr'den problem beklemem.

sen 5 ayda 30.000km yol yapmış motor bulamazsın bu forumda yok :mrgreen: ayda 6000 km oh oh kuryecilere sorman lazım onların bile yapacağından şüpeliyim :cat:

Boşver hacı
29dkaqr.gif

Fiyatta çok fazla artmamış..Vallahi uag nin tüm kötü özelliklerini kaldırmışlar...
Acaba tekerler tubless midir.?

olmasada olur yakında gelir bizim buraya ya incelemek binmek istiyorum ya bnm de çok hoşuma gitti mümkünse takas yapmak istiyorum duruma göre.
yavas yavasta olsa mondialde ilerme var inş. titreşim oalyınıda çözerler. eger oda olursa zaten kimse yamaha hondamıs bakmaz bile fiyat farkından doalyı.

olmasada olur yakında gelir bizim buraya ya incelemek binmek istiyorum ya bnm de çok hoşuma gitti mümkünse takas yapmak istiyorum duruma göre.
yavas yavasta olsa mondialde ilerme var inş. titreşim oalyınıda çözerler. eger oda olursa zaten kimse yamaha hondamıs bakmaz bile fiyat farkından doalyı.

Doğru söylüyorsun..Bende sana söyleyeyim çözerler..Zaten maliyeti artırsalar çözerler..maliyete bakar zafer..Ne kadar ekmek o kadar köfte değil mi?

Doğru söylüyorsun..Bende sana söyleyeyim çözerler..Zaten maliyeti artırsalar çözerler..maliyete bakar zafer..Ne kadar ekmek o kadar köfte değil mi?

dediğin gb şöyle olsa o mg delüxü titreşimsiz yapıp 2.000 tl yapsalar abi sen söle (yani haklı yada haksızmıyım) sen gider hangi motoru alırsın?

Yağ ferrariye yakıt ve yağ sağlayan shell in işidir
29dkaqr.gif
Abi yamalubenin üretüm yerinde ne yazıyor ? 20 40 dan 10 40 shell e geçince yokuş yukarı 10 km/h attı
29dkaqr.gif
29dkaqr.gif

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar