uniqe kafan güzel ama sade yuvarlak daha bi yakışıyor bizim motorlara maddi durumlar iyileşirse bi bakarsınız bende yuvarlak far takmışım obaaaa :rendeer:
Bozma bence.
uniqe kafan güzel ama sade yuvarlak daha bi yakışıyor bizim motorlara maddi durumlar iyileşirse bi bakarsınız bende yuvarlak far takmışım obaaaa :rendeer:
Teşekkürler abi sende takdır kafaya kadar rüzgarı kesdi bende.

Yeni Ybr de en ufak sorun bulursam Yamaha şirketi benle uğraşır şu an bir sorun bulamadım stop sorunu da yaşamıyorum ama kışın bu sorun baş gösterirse inanın boş zamanım bol bana sattıkları gibi sorunuda mühendislik anlamında yardımcı ve destek olmak zorundalar yoksa tüketici hakem heyeti devreye girecektir:cat:
arkadaslar yeni ybr'lerle ilgili süphem var evet, ama lütfen 5000-10 000 km'deki arkadaslar ''yok bisey fissek gibi vs'' yazmasin. 30.000 km'ye kadar zaten ybr'den problem beklemem.
arkadaslar yeni ybr'lerle ilgili süphem var evet, ama lütfen 5000-10 000 km'deki arkadaslar ''yok bisey fissek gibi vs'' yazmasin. 30.000 km'ye kadar zaten ybr'den problem beklemem.
dur daha kıs gelmedi kıstan sonra asıl yorumları almak lazım
ucuz çinlilerle karıştırmamak lazım ybr'yi. evet belki parasını hakeden bir ürün değil ama taş gibi sağlam.

daş gibi daş daş![]()
Valla hoşuma gitti..Tel janttan vazgeçmişler + puan...
yuvarlak far çok hoş olmuş....fiyat uygun alınır yani..
göstergeler de farklı abi bunun jantların kenarına kırmızı şerit çekiceksin :cherry:
Fiyatta çok fazla artmamış..Vallahi uag nin tüm kötü özelliklerini kaldırmışlar...
Acaba tekerler tubless midir.?
olmasada olur yakında gelir bizim buraya ya incelemek binmek istiyorum ya bnm de çok hoşuma gitti mümkünse takas yapmak istiyorum duruma göre.
yavas yavasta olsa mondialde ilerme var inş. titreşim oalyınıda çözerler. eger oda olursa zaten kimse yamaha hondamıs bakmaz bile fiyat farkından doalyı.
Doğru söylüyorsun..Bende sana söyleyeyim çözerler..Zaten maliyeti artırsalar çözerler..maliyete bakar zafer..Ne kadar ekmek o kadar köfte değil mi?
dediğin gb şöyle olsa o mg delüxü titreşimsiz yapıp 2.000 tl yapsalar abi sen söle (yani haklı yada haksızmıyım) sen gider hangi motoru alırsın?