Arkadişler köyüme özüme vardım..
Şu an Sinop sınırları içerisindeyim..Dün sabah 06:00 sularında yola çıktım..saat 16:15 gibi bu eziyet bitti:mrgreen:

eziyet emme ben mutkuyumn hacılar

Yol bu sefer daha kısaydı kestirme bi yol buldum..kaymak asfalt kamyoncuların daha keşfedemediği:queen:
666 km yi hemen hemen 10 saat gibi bir sürede tamamladım..Yakıt olyını merak edenler gezinin sonunda toplam aldıgım yakıtla yaptiğim yolu hesap ederek ortak bişey söylerim..
Bu gün denize girip güneşlenme hayalim vardı emme velakin ansızın bastiran yagmur tüm hayallerimi yarına bıraktı :cherry:
Zabaaan köründe sinop merkeze gittim motorumun muaynesi için..
Pek sıra bekledigim söylenemez 20 dk bekledim..65 gayme para aldılar..Görevli birisi geldi.. cebbar bi şekilde..
BU MOTOPİSİKLET BOZUNTUSU KİMİN DEDİ..
Orda öyle asıp kesmek yok köprüyü gecene kadar ağam paşam:cherry:komutanım çektim:queen:
söyle saglam böyle kalite istanbul dan buraya gık demedi falan..
Bizim muayne işlemi başladı..İlk olarak şase numaramı kontrol etti
Motor numarasını arayıp taradı 2 dk kadar Neyine baktınız dedim motor numarası dedi gösterdim onuda kontrol etti..
Şuna bi bin sinyalleri yak baaalım dedi..
dediklerini yaptıktan sonra bide farlarına bakalım dedi içerden kıytırık bi makina getirdi..ordan kısalara uzunlara baktık..kısa ve uzun farımın açısı bozukmuş sanırsam hafif kusurlu olarak yazıyordu muayne raporunda
Son olarak şurda bi tur at arka frene sert bi şekilde bas dedi..tamam hacı abi dedim atladım motora 1-2-3-4 dedim

bi asıldım frene motor bi tarafa ben bi tarafa :queen::queen: sonra geldik tamam dedi..gitti 5 dk sonra geldi buyur ruhsatın güle güle dedi ve gönderdi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------
satılık mı hacı