Biri kalitemi dedi O zaman Ybr yide sollayan bir motor var
İnnovaaa![]()
yakıt cimrisi demek istedin ..en başta özelliği bu... sağlamlık zaten şaşmıyor....
Biri kalitemi dedi O zaman Ybr yide sollayan bir motor var
İnnovaaa![]()
yakıt cimrisi demek istedin ..en başta özelliği bu... sağlamlık zaten şaşmıyor....
Yakıt cimrisi tabikide ama innova Ybr ye göre kalitesinin daha üst seviye olduğunu hissetirdi bana bu detaylarda dahada ön plana çıkıyor
honda zaten innova yı Cbf daha pahalı satmasının bir sebebide budur yani kalte seviyesi :cat:
bodrumda arkadaşımda var 63000 km de... sorunsuz kullanıyor halen... benzini çok az yaktığını söylüyor her defasında...
yaw hacı abi git innovani başka motörlarla karşılaştır ya cup motorla commuter birmi kaç kişide var innova o kadar ahım şahımda madem:queen::queen:bizim rakibimiz cbfçiler onlar gelsin buraya adamlar kmde 12 kurus yakıyor sesleri çıkmıyor aga cbf 150 sahipleri :queen:Yakıt cimrisi tabikide ama innova Ybr ye göre kalitesinin daha üst seviye olduğunu hissetirdi bana bu detaylarda dahada ön plana çıkıyor
honda zaten innova yı Cbf daha pahalı satmasının bir sebebide budur yani kalte seviyesi :cat:
Benim ilk sattığım innova 109 bindeydi şu an tahminim 140 binlerde Ecza deposu görevlisi almışdı
Ybr nin balon ampulu İnnovanınki ile aynıymış bende bir adet var ybr far ampulu 9 bin yapmış bir açma düğmesi ile takarız sedat la yanına geliriz havalar düzelsin
Ybr leri satın cg-125 alın kolay gelsin
biz zamaninda cgleri satip ybr aldık şimdi tekrarmı cg alacagızale:
ale:
ale::salut:
![]()
Reis dinleniyor (Bu sözü bi yerden hatırlıyorum ama)![]()
aynen katılıyorum ramço ya...
konyada bayi olmasına gerek yok zaten artık yetkili bayi yok yamahada şu an...herkes muallakta ben de bakımlarını bildiğim güvendiğim ustaya yaptırıyorum yemişim kaşesini imzasını...
konyada yamaha, honda vs.. zor bulursun alayı çin malı kullanıyo daha çok da eski tip vitessiz 28jant bisiklet kullanıyo insanlar çünkü memleket paso düz bir tane yokuş yok meram tarafını saymazsak)
Sen de doğrusun be biraderim. Bu arada arkadaşlar baktım Honda serviside yok Konya'da. Şaka gibi utandım valla bir Konyalı olarak. Artık mecburen alacağız, birini Konyada bulacağız bir usta yaptıracağız bakımları ona gibi gözüküyor. Fakat arkadaşlar bir sorum var. Bu Ybr nin karbüratorü filan değişti ya oldu ya bir sıkıntı çıkardı ( daha yeni çünkü neyin ne olduğu bilinmiyor) garantisini başka ustaya baktırıp bozdurursak sıkıntı yaşamayalım anasını satayım. Çünkü ben kendimi biliyom bende bu şans varken Konya'da motorda bulamam serviste bulamam o motorda benim elimde kalır. Ne dersiniz ?
r:
dostum alacagın motorda ustaya sadece yag degişimi için gideceksin yahu bu belli yani daha önceden karbratör sökmüş herkes bu yeni sistemide söker merak etme o kadar teferruatlı degil enjeksiyon sistemi gibi ince işliki yok merak etme kimsenin elinde kalmaz..sen daha önceden namını duydugun bi ustaya emanet et motorunu (paragöz olmayan) gerisni düşünme...
Sağolasın biraderim. İlk defa motor alacağım ben inşallah da sadece yağ değişimi mi yapılıyor abi bu motorlarda? 1000 3000 6000 hepsinde sadece yağ mı yani başka değişen parça yok mu ?
Sağolasın biraderim. İlk defa motor alacağım ben inşallah da sadece yağ değişimi mi yapılıyor abi bu motorlarda? 1000 3000 6000 hepsinde sadece yağ mı yani başka değişen parça yok mu ?
yag değişimini saglıklı bir mtoor istiyorsan ilk 500 sonraki 1500 ve bin bin devam etmen hem sana hem motora co kyararı olacak. tabi bu kmleri 2000 kadar dayatabilirsin ama 10.000 den önce hep bin 10.000 den sonra 2.000 e akdar cıakrtabilirsin yalnısım varsa offalo ve düzeltinhava filtresini 5.000 km de bir bujini de aynı vakitlerde değiştirmeni tavsiye ederim.