Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi böyle gezersin ortalıkda :mrgreen: Siteden bi abimiz :)

2881gtg.jpg
[/QUOTE]

Bir yerden tanıyorum ama nerden..?

selam ybr ciler uzun zamandır burayı takip ediyorum. gayet güzel bilgiler paylaşılıyor. bende bir ybr sahibi olmak istiyorum fakat ancak 2 bin tl param var.kütahya da yaşıyorum.bu paraya temiz bi şeyler çıkarmı. ilgilenirseniz sevinirim

selam ybr ciler uzun zamandır burayı takip ediyorum. gayet güzel bilgiler paylaşılıyor. bende bir ybr sahibi olmak istiyorum fakat ancak 2 bin tl param var.kütahya da yaşıyorum.bu paraya temiz bi şeyler çıkarmı. ilgilenirseniz sevinirim

sansına artık birde üstüne mobiletinide verirsen neden çıkmasın:p:p:mrgreen:

Ooo bir hemşerim daha gelmiş. O paraya da bulunur ama biraz daha eklersen 300-500 arası iyi bir şeyler bulunur memlekette falan.
foruma hoş geldin.

Buradan hiç bişey bulamazsın en iyisi kendin araştırıp bulman.
Herkese cevap verilmez burada. :)

Buradan hiç bişey bulamazsın en iyisi kendin araştırıp bulman.
Herkese cevap verilmez burada. :)

öyle şey olur mu şaka bile olsa deme böyle usta yanlış anlaşılır. :rendeer:
bilen biri cevap verir mutlaka.
üstalik kütahyalı hemşerime ben ve diğer arkadaşlar cevap vermişti. geçtiğimiz sayfalara bakabilirsiniz.

selam ybr kardeşliği nasılsınız... 23 nisanda garaja çektiğim motorumun dün marşına bastım..üzmedi direk çelıştı kendisi.... yatmakta olmasına rağmen yağını değiştirip hava filitresini temizleyip yıkayıp koydum yeniden garaja.... depoda fulll..... kış geldiğinden masraf yapmöadan marşa basmaya hazır hale geldi...

Yazık valla :) Benim motor son gaz gidince çok yakıyor ama gidiyor.Mesela 120 km/h vuram yarı depoysa benzin bi alt çizgisine düşüyo gazı çektiğimde normal sürdüğümde aynı yerine geliyo ama gidiyor alet.Son yapılan hava ayarından oldu herhalde :) Ama sadece basınca yakıyor normalde çok güzel yakıt 5 tl lik benzinle 57 km gidiyor.Ama normal kullanmada :)

Yazık valla :) Benim motor son gaz gidince çok yakıyor ama gidiyor.Mesela 120 km/h vuram yarı depoysa benzin bi alt çizgisine düşüyo gazı çektiğimde normal sürdüğümde aynı yerine geliyo ama gidiyor alet.Son yapılan hava ayarından oldu herhalde :) Ama sadece basınca yakıyor normalde çok güzel yakıt 5 tl lik benzinle 57 km gidiyor.Ama normal kullanmada :)

böyle motorları normal kullnacaksın zaten hacı abi:p:mrgreen: uzun ömürlülük açısından fazla ırzına geçer gibi gazlamadan :queen:

ilgilenen ve ilgilenemeyen herkese teşekkür ederim. eylül ekim gibi alıcam hayırlısıyla. ilk tercihim ybr olucak ama geçen gün bayide gördüğüm kanuni windy s 125 gönlümü fethetti diyebilirim.

ilgilenen ve ilgilenemeyen herkese teşekkür ederim. eylül ekim gibi alıcam hayırlısıyla. ilk tercihim ybr olucak ama geçen gün bayide gördüğüm kanuni windy s 125 gönlümü fethetti diyebilirim.

dostum herşey görüntü değildir....

ybr alıpta pişman olan varmı bu forumda

hyosung aldım ama hala gözüm ybr de:)

hyo gelince pabucu dama atıldı dimi hacı :mrgreen::mrgreen:

yok bea hacı... beni bilirsin ybr benim için efsanedir..... diyerleri gelip geçici...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:30 ----------

dostum herşey görüntü değildir....

ybr alıpta pişman olan varmı bu forumda

hyosung aldım ama hala gözüm ybr de:)

al benden de o kadar......................

Ybr çok daha iyi tabi..Bence klasik laf ama gerçek temiz bir Ybr 2.el al..senin için çok daha hayırlı olur.,
Kanuninin yenisine para vereceğine..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar