[/QUOTE]Abi böyle gezersin ortalıkda :mrgreen: Siteden bi abimiz
![]()
Bir yerden tanıyorum ama nerden..?
selam ybr ciler uzun zamandır burayı takip ediyorum. gayet güzel bilgiler paylaşılıyor. bende bir ybr sahibi olmak istiyorum fakat ancak 2 bin tl param var.kütahya da yaşıyorum.bu paraya temiz bi şeyler çıkarmı. ilgilenirseniz sevinirim
sansına artık birde üstüne mobiletinide verirsen neden çıkmasın:mrgreen:
Bir konudan aldım abi gezi.
Nasılsın memnunmusun h4 lerden :silent:
selam ybr ciler uzun zamandır burayı takip ediyorum. gayet güzel bilgiler paylaşılıyor. bende bir ybr sahibi olmak istiyorum fakat ancak 2 bin tl param var.kütahya da yaşıyorum.bu paraya temiz bi şeyler çıkarmı. ilgilenirseniz sevinirim
Buradan hiç bişey bulamazsın en iyisi kendin araştırıp bulman.
Herkese cevap verilmez burada.![]()
Ankarada önerebileceginiz bi usta var mı ? varsa tam bi adres alabilir miyim ?
Yazık vallaBenim motor son gaz gidince çok yakıyor ama gidiyor.Mesela 120 km/h vuram yarı depoysa benzin bi alt çizgisine düşüyo gazı çektiğimde normal sürdüğümde aynı yerine geliyo ama gidiyor alet.Son yapılan hava ayarından oldu herhalde
Ama sadece basınca yakıyor normalde çok güzel yakıt 5 tl lik benzinle 57 km gidiyor.Ama normal kullanmada
![]()
ilgilenen ve ilgilenemeyen herkese teşekkür ederim. eylül ekim gibi alıcam hayırlısıyla. ilk tercihim ybr olucak ama geçen gün bayide gördüğüm kanuni windy s 125 gönlümü fethetti diyebilirim.
hyo gelince pabucu dama atıldı dimi hacı :mrgreen::mrgreen:
dostum herşey görüntü değildir....
ybr alıpta pişman olan varmı bu forumda
hyosung aldım ama hala gözüm ybr de![]()
ilgilenen ve ilgilenemeyen herkese teşekkür ederim. eylül ekim gibi alıcam hayırlısıyla. ilk tercihim ybr olucak ama geçen gün bayide gördüğüm kanuni windy s 125 gönlümü fethetti diyebilirim.