arkadaşlar bir depo kaç litre alıyor ve ne kadar km gidebiliyorsunuz?:silent:
12 litre alıyor 500 küsür kilometrede gidiyor
Merhabalar arkadaşlar,
Geçen hafta sonu bir viraja hızlı girip de, aniden yavaşlayayım derken, frenlere asıldım ve motoru yatırdım. Allahtan bende de motorda da ciddi bir şey yok, yalnızca koruma demiri eğildi, değiştireceğim. Bu vesile ile deneyimli ybr sürücülerinden fren tekniği konusunda bir iki nasihat almak isterim. Frenlemede tekerlerin kaymasını, kilitlenmeyi önlemek ve dengeyi korumak için neler önerirsiniz ? Ön arka fren uyumunu nasıl yapmalıyım ? Mesela ben ön frenlerden çekiniyorum genelde, arkaya çok alıştım ama o da sanki ani yavaşlamada yetersiz gibi ? Paylaşımınız için şimdiden teşekkürler ... Yolunuz açık olsun ...
:queen::queen::queenmotorunda masrafı vardır merak etme lastikleri hala orjinaldir büyük bir ihtimalle 4 senedede dura dura sertleşmiştir:wiinkk:
lastikler cillop gibi ama dediğin gibi 4 yıllık lastikler,sıcak havalarda bu sezonu çıkarır ama kışa girerken değişmesi gerekli ..bugün motor ön çamurluk 25 tl + koruma demiri 30 tl + top case 60 tl + motor yağı aldım ne demişler bakarsan bağ,bakmazsan dağ olur..zaten bu motoru sırf şehiriçi binmek için aldım. iyiki ybr almışım..
Merhabalar arkadaşlar,
Geçen hafta sonu bir viraja hızlı girip de, aniden yavaşlayayım derken, frenlere asıldım ve motoru yatırdım. Allahtan bende de motorda da ciddi bir şey yok, yalnızca koruma demiri eğildi, değiştireceğim. Bu vesile ile deneyimli ybr sürücülerinden fren tekniği konusunda bir iki nasihat almak isterim. Frenlemede tekerlerin kaymasını, kilitlenmeyi önlemek ve dengeyi korumak için neler önerirsiniz ? Ön arka fren uyumunu nasıl yapmalıyım ? Mesela ben ön frenlerden çekiniyorum genelde, arkaya çok alıştım ama o da sanki ani yavaşlamada yetersiz gibi ? Paylaşımınız için şimdiden teşekkürler ... Yolunuz açık olsun ...
Ankara'lı hemşehrim. Hayırlı olsun.
Allah, kazasız belasız sürüşler nasip etsin :rendeer:
12 litre alıyor 500 küsür kilometrede gidiyor![]()
hayvanoğluhayvan tarzı sürüşte 300 gibi anca gidiyor.
vah benim motoruma. :mrgreen:
yedeksiz 400-430 rası giderim :cherry::cherry: