Tripod yoktu..
slm arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben şimdi sibop ayarı yapmak için sibop kapaklarını sökeyim dedim sentille emme sibobun orayı söktüm orayı yaptım ama eksozun sibop kapağı sökülmedi uğraştım somun kafasıda baya bozuldu bende orayı bıraktım birşey olur mu ama emmeyi ayarladığım halde gidişinde fark oldu
Ama sen nir ara ondan kullandın memnun kalmamıştın..Hatta ben sahte olabilir demiştim..;Ama en güze lyağ o yağ imiş...
memnun kalmamak değilde extra maliyeti gerektirecek bi numarası yok demiştim.sahte olması konusuna çok girmiyorum sonuçta bayiden kapalı bi şekilde alıyorum...
yalnız bugüne kadar koyduğum yağların içinde en fazla km yi onunla denedim 2300km biliyosun...
20w 40 yağ koyuyosunuz hiç hoş değil bu hareketler benceheleki yaz için
kalınlaştırmak lazım bence 15w-50 veya 10w-50 olabilir.ben bundan sonra mobil veya castrole devam edecem sonuçta marka çok farketmiyor benim görüşüme göre derecesi daha önemli(kalınlığı-inceliği)
Selam arkadaşlarhacı napıyon :mrgreen:
Çok güzel oldu
![]()
![]()
20w-40 kıvamlı da iyi değil beğenmedim..500 km oldu sesi arttı motorun..Castrol 10w-50 4T bulamıyorum..
Ama castrol farklı müdür....öyle deme hepsi aynı filan..
Zincir sarkmış biraz gerdirmelisin.
CBF'ciler jantlarını siyah yapmaya çalışır, YBR'cilerde siyahları gri yapmaya çalışır.
Ne olacak bu işin sonu ? :mrgreen::mrgreen:
Eline sağlık digi_boy güzel olmuş, yalnız zincirin çok bollaşmış sanki. En az 4-5 cm esneme payı görünüyor buradan. İdeali 2 cm diye biliyorum.
benim zincirim mi ee hocam ihtiyarladık artık..:queen::queen:
osmaniyeli'nin motoru, aydınlatma çok güzel görünüyor.
bu arada, digiboy jantlar güzel olmuş.
![]()
serdar abi bak ben kısayoldan yapıverdim osmaniyeli'ye :cherry:
Ellerine sağlık Ali hocam, fakat o moto benim değil yinede benimsedim motoru![]()

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
YENİ MOTORUMDAN KARELER... YBR EM DURUYOR SATMAYADA NİYETİM YOK...