Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sen bilirsin.. Piyasada yuvarlak farlardan hangisi YBR ye uyar..Ya orijinal olarak h4 da yeter...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------

Uzay kafa ile değiştirirsem 130 Tl civarında..

uzay kafayla da mobylette bionik 52'den farklı kalmıyor be motorun. farsız gezerim daha iyi.

abi orjinal ampülün aynısı ama halojen versiyona bakayım netten ama orjinali ne bilmiyorum.
s2 var .d20 var s2 nin diğer adı. h7 var başkada bu tip motolarda ne çıkıyor bilmiyorum

orjinali nedir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------

Oda yakar geçer oraları fazla gelir...35 w geçmemek lazım...

yok abi neden yaksın. halojen yaksa yakar zaten halojen çok ısınan bir ampül.

ben cbr 125 e 2 adet h4 100 watt taktım banamısın demedi. 200 watt yani toplamda. halojen di taktıklarım

Valla mı..? Yani H7 Xenon takarsak iyi olur diyorsun yani..

üzerindeki h7 mi bilmiyorum. h7 veya her neyse xenon tak abi bir şey olmaz kolay kolay. zaten xenon da 35 watt harcıyor . değişen pek fazla bir şey yok yani. ben de xenon var . far tasında filan erime olmadı. aküm de dolu. 6 ay oldu sanırım takalı xenonu

üzerindeki h7 mi bilmiyorum. h7 veya her neyse xenon tak abi bir şey olmaz kolay kolay. zaten xenon da 35 watt harcıyor . değişen pek fazla bir şey yok yani. ben de xenon var . far tasında filan erime olmadı. aküm de dolu. 6 ay oldu sanırım takalı xenonu

Kaç model senin motor? Ne marka idi..?:bounce:

Anladım...Bu resimdeki yuvarlak far mı tam anlayamadım...??

11112008202nt7.jpg

yuvarlak

Petrol ofisi 10 40 sentetik motor yağını nasıl bilirsiniz ?

Tam sentetik benzinli arabalar için geliştirlmiş yağ...
Kurye arkadaşlar çok kullanıyor..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 ----------

Bendede actevo var benimde ilk baş oleydi sonra sertleşti.

Bencede bir işe yaramaz mineral bir yağ üstelik...Çabuk bozuluyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar