Bence ıslaklık olmasını bir kenara bırak bence kokması bile sorun. Vidanın kaçırdığı çok acık. Depoyu kapatıp tahliye vidasına muslukcuların beyaz bandından sarıp sıkmayı deneyebilirsin.
Tamirciler nedense, ağızbirliği ederek kaçırması normal motor kompresyona girdiğinde burdan benzin atar diyorlar, banada mantıklı gelmemişti, dediğiniz bant iyi bir fikir son kez başka bir tamirciye daha gideceğim olmazsa yeni vida ile falan uğraşmadan bantlarım o bantla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 ----------
Önceki soruma yanıt veren newceri isimli arkadaşa teşekkür ediyorum, forumdaki arkadaşlara birkaç sorum daha olacak;
1 - Arka lastiği taktığımda, lastiğin düz olup olmadığını "hizalama vidalarının" üstündeki çizgilerin iki tarafta aynı olup olmadığına bakıp kontrol etme şekli doğru mudur? Yoksa tamircinin yaptığı gibi demirleri göz kararıyla ortalamak mıdır yöntem?
2 - Hafif frenlediğimde veya devir düşürdüğümde ön amortiör tahminen 3 -4 cm gibi çöküyor, bezen alt seviyelerde takılı kalıyor yani tam bir esneme göstermiyor bunun sebebi ne olabilir. not: amortisör keçesini 2 ay önce falan değiştirttim o zamandan beri motoru fazla kullanmadım, sorun kullanılan yağın kalitesinden olabilir mi sizin düşünceleriniz neler?
Son düzenleme: