Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

uniqe ;bu sıralar ABANT gezi planımız var. Havaların biraz daha ısınmasını bekliyoruz.Bu arada Bolu da başka gezilecek kayda değer yerler varmı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------

Arkadaş amacın espri yapmak mı anlayamadım ama magnetic yağlar Güçlü motoru olan dizel motorlar için üretilmiş bir üründür. çalışan parçalara yapışarak katman oluşturan bizim motorlar için çok zararlı bir üründür. Sitesinden incelersen magnetic yağ binek dizel araçlar için üretilmiş bir yağ olduğunu görürsün şakada olsa insanları yanlış yönlendirmeyelim. Bu yağ bizim motorun çalışan parçalarının sıkışık çalışmasına neden oluyor. Ybr nin fazla yakmasına ve zorlanmasına neticede çabuk yıpranmasına neden oluyor.
Bizim motor üretilirken yarı sentetik veya tam sentetik olan Api SE - Api SG - Api SJ gibi ürünlere göre dizayn edilmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:49 ----------

Anahtar teslim olarak biliyorum.

yağ hususunda 10w-40 4T den şaşmayın derim

Arkadaş amacın espri yapmak mı anlayamadım ama magnetic yağlar Güçlü motoru olan dizel motorlar için üretilmiş bir üründür. çalışan parçalara yapışarak katman oluşturan bizim motorlar için çok zararlı bir üründür. Sitesinden incelersen magnetic yağ binek dizel araçlar için üretilmiş bir yağ olduğunu görürsün şakada olsa insanları yanlış yönlendirmeyelim. Bu yağ bizim motorun çalışan parçalarının sıkışık çalışmasına neden oluyor. Ybr nin fazla yakmasına ve zorlanmasına neticede çabuk yıpranmasına neden oluyor.
Bizim motor üretilirken yarı sentetik veya tam sentetik olan Api SE - Api SG - Api SJ gibi ürünlere göre dizayn edilmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:49 ----------

Anahtar teslim olarak biliyorum.

Yağ konusunda gerçekten çok yanlış uygulamalar var..
Benzin istasyonları hele o kadar bilinçsizki bunlara ustaları da ekle...
Magnatec konusunda çok yazdım..Ama önyargıları yıkmak çok zor..
Geçen gün bi sitede mineral 20W-50 koymuş motora sonra açmışlar motoru debriyaj balataları hep erimişti...Motorsiklet yağı kullanın..arkadaşlar..

Son düzenleme:
Abant gezim buyrun resimler..
30t5egp.jpg

2w67axx.jpg

5ogx12.jpg

2zp126h.jpg

fdyauh.jpg

alabalık tesisi...
2ancp5.jpg

Buraya gelipte balık yemeden dönmek olmazdi...:)
bdt82q.jpg

Ve bir adet karnı doymuş ybr şöferi :queen::queen:

Son resmi neden koydun :D

Şaka bir yana güzel bir geziye benziyor. Balıkta süper görünüyor :) Bizim bu taraflara gel de bi alpullu yapalım :)

Son resmi neden koydun :D

Şaka bir yana güzel bir geziye benziyor. Balıkta süper görünüyor :) Bizim bu taraflara gel de bi alpullu yapalım :)

hacı motoru sattım yaw.. 100 lira kaporo aldım garajda yatıyor binmiyorum artık motora yoksa orayada bi gelirdim :) koyun yoğurdunu özledim oranin:queen::p:mrgreen:

Hacı koyun yoğurdu olan yer babaeskiydi :) Ama özlediysen orayada gideriz bende oranın köftesini özledim :)

Dayıya sonunda kıydın ha ... Hayırlısı olsun hacı inşallah alanda sende hayrını görürsünüz

Hacı koyun yoğurdu olan yer babaeskiydi :) Ama özlediysen orayada gideriz bende oranın köftesini özledim :)

Dayıya sonunda kıydın ha ... Hayırlısı olsun hacı inşallah alanda sende hayrını görürsünüz

evet biraz zor oldu ama kıydım ona ayrılık vakti geldi..yeter ama bağımlılık yaptı 2 yıl 4 ay 11 gün sürdü aşkımız :queen::queen::queen: 33 bin km hey gibi günler:)

Resimlerine bakar bakar ağlarsın artık. :queen:

aynen abi bir sürü gezi resimleri var sadece 12 kere düzceye gidp gelmişim:cherry::cherry::cherry:1 tekirdag 1 lüleburgaz 1 kastamonu 1 sinop 2 zonguldak ve 1 bolu sakaryaya 2 kere sakarya karasuya 3 kere gitmiştim aklımda kalanlar bunlar:cherry:

aynen abi bir sürü gezi resimleri var sadece 12 kere düzceye gidp gelmişim:cherry::cherry::cherry:1 tekirdag 1 lüleburgaz 1 kastamonu 1 sinop 2 zonguldak ve 1 bolu sakaryaya 2 kere sakarya karasuya 3 kere gitmiştim aklımda kalanlar bunlar:cherry:

Bende 3,5 km eve gidip geliyorum hergün. :queen: (Çok zevkli)

a.s ramazan

Sedat ben her gün 8km gidip geliyorum yetermi :mrgreen:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::p:p:p:p:p:p:p:):):mrgreen::mrgreen::silent::silent::salut::salut::cherry::pr::cyclopsan:wiinkk::wiinkk::farao::farao::bounce::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::cat::cat::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar